دکتر مجید قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه تا آخر سال جاری پردیس بین الملل دانشگاه خواتجه نصیرالدین طوسی فعال می شود، افزود: ما معتقدیم پردیس بین المللی که راه اندازی کرده و دانشجوی مازاد بر ظرفیت در آن پذیرش خواهیم کرد باید با معیارهای دانشگاه همخوانی داشته باشد و نباید فقط به پذیرش دانشجو، دریافت شهریه و ارایه مدرک اکتفا کند.
وی ادامه داد: بنابراین در این زمینه شتابزده عمل نکردیم تا هم معیارهای دانشگاه و هم معیارهای وزارت علوم را در پردیس بین الملل دانشگاه اجرایی کنیم.
رئیس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی تصریح کرد: امیدواریم تا قبل از پایان سال 91 بتوانیم پردیس بین الملل دانشگاه را فعال کنیم.
وی تصریح کرد: در پردیس بینالملل دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی قرار است دانشجوی شهریهای یا مازاد بر ظرفیت در مقاطع تحصیلات تکمیلی پذیرش شود.
نظر شما