به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام علی توکلی با بیان اینکه سبک زندگی هر فرد نشانه ای از روحیات، نیازها، تمایلات و تربیت خانوادگی اوست، بیان داشت: شکل گیری سبک زندگی را نباید در اختیار نوع روابط اجتماعی قرار داد.
وی گفت: اگر قرار باشد تسلیم فضای حاکم بر روابط اجتماعی باشیم نه می توان شخصیت ثابتی برای خود تعریف کرد؛ نه می توان آرامش مورد نیاز خود را تامین و نه می توان در اعتقادات و تقیدات مذهبی خود پایبند باشیم.
نماینده عالی قوه قضائیه در استان کرمان ادامه داد: قصور و تقصیر قشر وسیعی از افراد در این است که نخواسته اند زندگی خود را بر مبنای باورهای دینی و روحیات و داشته های خود تنظیم کنند؛ اینگونه افراد نه تنها نمی توانند بر اشخاص پیرامونی خود اثرگذار باشند بلکه خود نیز در روابط اجتماعی دچار بحران و سردرگمی می شوند.
وی افزود: افراد چون نمی توانند در تعامل با اجتماع، افراد، فامیل، دوستان و همکاران همانند آنان شوند و نیازهای درونی خود را تامین نشده می بینند، دچار یک نوع سوءظن و بدبینی می شوند که در بسیاری از موارد نتیجه این بدبینی؛ پرخاشگری و ناشکیبایی است.
رئیس کل دادگستری استان کرمان با تصریح به اینکه این افراد فشارهای درونی خود را اینگونه بروز داده و تخلیه می کنند، تصریح کرد: اینها می خواهند همانند دیگران زندگی کنند و چون نمی توانند و به داشته های خود راضی نیستند، حداقل کاری که می کنند در مقابل ناملایمات، نابردبار می شوند که امروز در ادبیات بسیاری از مردم به" کاهش سطح تحمل مردم" تعریف و توصیف می شود.
وی افزود: به نظر بنده ریشه این کاهش همه جا فقر نیست؛ بلکه توقعات زیاد و حرص و طمع است؛ به همین دلیل در روایات دینی ما از قناعت به عنوان یک" سرمایه" نام برده می شود.
حجت الاسلام توکلی خاطرنشان کرد: فرد قانع اهل چشم و همچشمی نیست؛ دچار تلاش منجر به خستگی نمی شود؛ دروغ نمی گوید و همیشه از خدا راضی و شاکر بوده و نگاهش به زندگی دیگران نیست.
وی گفت: بنابراین در ترسیم سبک زندگی باید به ارزش های اخلاقی و تربیت دینی توجه نمود و فرزندان را از همان دوران کودکی قانع تربیت کرد تا در بزرگسالی دچار پرخاشگری در روابط اجتماعی نشوند و در مقابل هر آنچه که با طبعشان خوش نیامد برخورد تند و ناملایم نداشته باشند.
نظر شما