جمشید سعادتمند در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: پس از اقدامات شهرداری تهران مبنی بر خارج کردن صنایع آلاینده به خصوص کارخانه های سنگبری و کارگاه های ابزار سنگ از محدوده شهر تهران، این صنایع به نزدیکترین مکان ممکن مانند باقرشهر منتقل شدند.
وی با اشاره به روند مطلوب ساماندهی کارگاههای مزاحم در شهر گفت: در راستای ایجاد توسعه پایدار شهری، کارگاهها و مشاغل مزاحم سطح منطقه که فعالیت آنها همراه با آلایندگیهای زیست محیطی بود و پس از شناسایی و ارزیابی در دستور کار کمیسیون بند 20 ماده 55 قانون شهرداریها قرار گرفتند .
جلوگیری از فعالیت 20 کارگاه
شهردار باقرشهر با اشاره به برخورد جدی با مشاغل مزاحم اضافه کرد: با توجه به اینکه کارگاه های فرز ماری و سنگتراشی موجود در شهرسنگ موجب آلودگی هوا و پراکنده شدن ذرات گرد و خاک و برهم زدن آسایش شهروندان و کارخانه های همجوار شده است که تا کنون طی سال جاری 30 کارگاه پلمب شده اند که پس از اعمال رأی کمیسیون به فعالیت خود ادامه داده اند و جلوگیری از فعالیت 20 کارگاه در دستور کار قرار داشته و در مراحل نهایی اقدام هستند.
وی تصریح کرد: در همین زمینه ساماندهی کارگاههای آلاینده شهرسنگ به خصوص کارگاههای ابزار زنی مورد بازبینی قرار گرفته و آلاینده تشخیص داده شده است و با همکاری مدیران کارخانه ها بسیاری از آنها جمع آوری و بهسازی شده است، اما برخی از آنها هنوز به کار خود ادامه می دهند که به کمیسیون بند20 ماده 55 ارجاع شده اند و پرونده آنها در دست بررسی و اقدام است.
مسئول ساماندهی نیز ضمن اعلام مراحل ساماندهی کارگاههای مزاحم و آلاینده شهر به خبرنگار مهر گفت: در نیمه نخست سال جاری کارگاه های پلاستیک، گاراژهای صافکاری و خدمات اتومبیل، واحدهای دامداری، زهتابی، پرسکاری، ریخته گری، سنگبری، نجاری، تراشکاری، قیرپزی که در بافتهای مسکونی شهر و محدوده شهری قرار گرفته و مشکلات بهداشتی، آلایندگی زیست محیطی و صوتی را برای شهروندان و محیط شهری فراهم آورده بودند از سطح منطقه جمع آوری، پلمب و برخی از آنها با اخذ تعهد محضری برای رعایت مسائل زیست محیطی ساماندهی شدند.
بازرسی از پرونده هایی که در مورد آنها اعمال مقررات شده همچنان ادامه خواهد داشت
یونس معروفی ادامه داد: بازرسی از پرونده هایی که در مورد آنها اعمال مقررات شده همچنان ادامه خواهد داشت تا نسبت به رفع کامل آلودگی اقدام کنند تا مشکلات و معضلات قلبی تکرار نشود .
وی بیان داشت: با توجه به وجود کارگاه هایی که در بافتهای مسکونی و در حریم شهرها قرار گرفته اند و همچنین ساماندهی کارگاه های آلاینده و مزاحم نیاز است که مدیران شهری کاملاً هماهنگ با اداره محیط زیست شهرستان ری عمل کرده و برنامه ها را انجام دهند، لذا شهروندان می بایست قبل از راه اندازی کارگاه یا واحد تولیدی و برای اخذ مجوز و طی کردن مراحل قانونی، نسبت به استعلام از واحد ساماندهی شهرداری اقدام کنند.
مسئول ساماندهی شهرداری باقرشهر افزود: اعضای کمیسیون بند 20 ماده 55 قانون شهرداری ها برای ساماندهی این واحدها اهتمام ویژه ای داشته و پیگیرها و دستورات ایشان در سر و سامان دادن به صنایع و مشاغل مزاحم و آلاینده بسیار مؤثر بوده است .
وی در پایان از ریاست دادگاه کهریزک، نماینده شورای اسلامی باقرشهر، ریاست محیط زیست شهرستان ری و نماینده شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری به دلیل حضور فعال در جلسات کمیسیون تقدیر و تشکر کرد.
نظر شما