پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ اسفند ۱۳۹۱، ۱۵:۴۹

سعادتمند:

طرح استقبال از بهار با قوت در باقرشهر اجرا می شود

طرح استقبال از بهار با قوت در باقرشهر اجرا می شود

شهرری - خبرگزاری مهر: شهردار باقرشهر اظهار داشت: شهرداری باقرشهر به منظور ارائه تسهیلات هرچه بهتر نوروزی به شهروندان و مسافران و گردشگران به استقبال بهار می رود.

به گزارش خبرنگار مهر، جمشید سعادتمند پیش از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران ضمن تقدیر و تشکر از اهتمام و تلاش اعضای ستاد استقبال از بهار 92 در سالهای قبل، افزود: تمامی واحدهای شهرداری نسبت به شرح وظایف خود آشنا بوده و همکاری مستمر مسئولان واحدها با دبیر ستاد موجب پیگری مطلوب کارها و به ثمر نشستن برنامه ها می شود .

وی در ادامه بیان داشت: امید است برنامه های پیش بینی شده با دقت و بر اساس برنامه زمان بندی اعلام شده برگزار شود و حاصل اقدامات واحدهای شهرداری ایامی شاد و بهاری پرطراوت برای شهروندان بوده و در شروع فصل بهار و سال جدید، شهری پاکیزه و پر نشاط را برای شهروندان آماده کنیم.

سعادتمند ادامه داد: ستاد استقبال از بهار 92 با مشارکت معاونتهای فرهنگی و اجتماعی، خدمات شهر، فنی و عمرانی، ‌زیبا سازی، فضای سبز و نیزحمل و نقل و ترافیک تشکیل شده و از ابتدای اسفندماه فعالیت رسمی خود را آغاز کرده است.

دبیر ستاد استقبال از بهار 92 شهرداری باقرشهر نیز در جمع خبرنگاران اهم فعالیتهای در دست اجرا در ایام سال نو را اعلام کرد و گفت: فعالیتهای خدماتی، شهری و رفاهی در اهداف این ستاد تعریف شده که شامل برپایی سفره هفت سین در مقابل شهرداری و در میادین اصلی شهر، استقرار ستاد راهنمایی مسافران نوروزی، بازدید از آثار باستانی و تاریخی شهرستان با همکاری اداره میراث فرهنگی شهرستان ری، بهسازی معابر، خط کشی بلوارهای اصلی، بهسازی و بازسازی چراغها و علائم راهنمایی و رانندگی است.

لیلا حمیدی بر لزوم ارائه خدمات مطلوب به شهروندان و مسافران نوروزی تأکید کرد و افزود: اقدامات ویژه ای در دستور کار ستاد استقبال از بهار قرار داده ایم که از هم اکنون فعالیت رسمی خود را آغاز کرده اند تا بوستانها و مراکز تفریحی شهر بهترین خدمات را ارائه کنند.

گفتنی است، باقرشهر در جنوبی ترین نقطه شهر تهران و در کنار مرقد مطهر امام خمینی(ره) و گلزار شهدای بهشت زهرا(س) و در مسیر مواصلاتی 15 استان کشور واقع شده است و همه ساله مسافران نوروزی بی شماری از این شهر عبور کرده و به استانهای شمالی مسافرت می کنند، اما استقراری در این شهر ندارند به همین سبب مسئولان شهر در ساماندهی و زیبایی شهر اهتمام ویژه ای به کار می بندند.

کد خبر 2005328

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha