به گزارش خبرنگار مهر، بيژن خالق وردي پور ظهر یکشنبه در ستاد تنظیم بازار این شهرستان گفت: نمايشگاه مزبور از 20 تا 29 اسفندماه جاری در فلكه فرمانداري بلوار معاد اين شهرستان برگزار می شود.
وی اظهارداشت: در این نمايشگاه كالاهاي پرمصرف ايام عيد بويژه مواد غذايي، آجيل و خشكبار كيف و كفش، پوشاك و مواد پروتئيني با تخصيص 5 تا 15 درصد زير قيمت بازار عرضه خواهد شد.
رئيس اداره صنعت، معدن و تجارت آستارا گفت: در آستانه فرا رسيدن سال نو براي نخستین بار در بخش لوندويل نمايشگاه تخصصي مبلمان برگزار مي شود.
وی همچنین از اعلام آمادگی 43 واحد صنفي شامل واحدهاي عرضه لوازم خانگي مواد غذايي، قنادي، پوشاك، كيف و كفش براي برگزاري فروش فوق العاده از 5 تا 15 اسفند ماه در اين شهرستان خبرداد و افزود: فروشندگان با نصب پلاكارد اقدام به اين امر خواهند کرد و شهروندان آستارايي و مسافران نوروزي مي توانند كالاهاي مورد نظر خود را با تخصيص 10 تا 15 درصد نسبت به قيمت هاي مشابه در سطح بازار از اين واحدها خريداري کنند.
خالق وردي پور اظهارداشت: هم اکنون 50 تن سيب و 70 تن پرتقال نيز براي توزيع در اين شهرستان در استان ذخيره سازي شده كه در ايام پاياني سال در مناطق مختلف شهرستان بويژه در نمايشگاه عرضه مستقيم كالا با نرخ مصوب دولتي توزيع خواهد شد.
وي همچنين گفت: علاوه بر اين مقادير مناسبي از كالاهاي اساسي نظير برنج، روغن، گوشت قرمز، گوشت مرغ و شكر براي شهرستان آستارا در نظر گرفته شده كه در ايام پاياني سال در صورت كمبود عرضه اين كالاها در بازار و يا افزايش بي رويه قيمت آنها با نرخ مصوب دولتي عرضه می شود.
رئيس اداره صنعت، معدن و تجارت آستارا افزود: با هدف نظارت بيشتر بر روند عرضه كالا و خدمات در ايام منتهي به عيد و نيز ايام آغازين سال جديد و حصول اطمينان از سهولت تامين اقلام مورد نياز توسط شهروندان، طرح نظارتي ويژه نوروز با حضور بازرسان اين اداره، مجمع امور صنفي و ناظران افتخاري در اين شهرستان اجرا خواهد شد.
وي یادآور شد: در اين طرح بازرسان مزبور با انجام بازرسي هاي مستمر از مراكز عرضه كالا و خدمات، انبارها و سردخانه هاي نگهداري كالا و واحدهاي صنفي با تخلفات احتمالي مقابله خواهند کرد.
نظر شما