به گزارش خبرنگار مهر، پرهام جانفشان عراقی عصر یکشنبه در دیدار با مدیران دستگاه های اجرایی و روسای نظامات مهندسی کارگروه های بسیج مهندسین استان سمنان به مناسبت هفته مهندس در سالن کوثر استانداری ضمن بیان اینکه باید به عنوان بدنه دولت زمینه ورود گروه ها و کمیته های مشاوره ای را فراهم کنیم، تصریح کرد: باید از فکر و نیروی این کارگروه ها در راستای کیفی بخشی به پروژه ها و برنامه ها استفاده بهینه شود.
وی افزود: باید نسبت به مسائل مهندسی نگاه و تحلیل منطقی داشته باشیم و در بسیاری از مسائل نباید قضاوت نابجا کنیم.
معاون عمرانی استاندار سمنان با اشاره به رفع مشکلات موجود در صنعت و وارد شدن در بخش ساختمان بطور جدی افزود: در اقدامات و هزینه هایی که انجام می شود حتما فکر و امکان سنجی وجود داشته باشد و روی کارگروه ها، سرمایه گذاری بیشتری انجام شود.
جانفشان عراقی ضمن تاکید بر اینکه نظام مهندسی باید ارتقا یابد ادامه داد: باید در نظام فنی و اجرایی که بیشتر با بخش مهندسی در ارتباط است تغییر الگو داشته باشیم.
وی ضمن تاکید بر اینکه کشور هم اکنون بیش از هر چیز نیازمند وحدت و همدلی است، گفت: اختلافات به وحدت کشور آسیب می زند، صاحبان اصلی نظام مردم هستند و ولی فقیه نائب امام زمان سکان دار آن است.
در این نشست تفاهم نامه همکاری بین سازمان بسیج مهندسین استان سمنان و سازمان نظام مهندسی این استان به امضاء طرفین رسید.
نظر شما