رضا آریایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بامداد امروز دوشنبه زلزله ای به شدت 3.5 ریشتر شهرستان کوهدشت را تکان داد.
آریایی زمان وقوع این زلزله را ساعت پنج و 28 دقیقه و 55 ثانیه بامداد امروز دوشنبه ذکر کرد و بیان داشت: کانون این زمین لرزه شهرستان کوهدشت بوده است.
وی عمق وقوع این زمین لرزه را 10 کیلومتر اعلام کرد و بیان داشت: مرکز این زمین لرزه بر اساس گزارش مرکز زلزله نگاری کشوری به طول و عرض جغرافیایی 47.47 و 33.50 بوده است.
مدیر کل مدیریت بحران استان لرستان همچنین با اشاره به وقوع یک پس لرزه 2.1 ریشتری در این شهرستان بیان داشت: دقایقی پس از زمین لرزه اصلی در ساعت 6 و 11 ثانیه این زمین لرزه خفیف به وقوع پیوست.
آریایی با اشاره به احساس زمین لرزه توسط مردم شهرستان کوهدشت بیان داشت: زمین لرزه های یاد شده هیچ خسارتی به دنبال نداشته است.
نظر شما