پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۷ اسفند ۱۳۹۱، ۱۴:۱۸

آغاز مراحل كارشناسی طرح بیمه كتاب در وزارت ارشاد

آغاز مراحل كارشناسی طرح بیمه كتاب در وزارت ارشاد

مشاور اجرایی معاونت فرهنگی وزارت ارشاد از آغاز مراحل كارشناسی طرح بیمه كتاب در معاونت فرهنگی وزارت ارشاد خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، همایون امیرزاده مشاور اجرایی معاونت فرهنگی وزارت ارشاد در نشست خبری دهمین نمایشگاه یاد یار مهربان كه صبح امروز دوشنبه 7 اسفند در سازمان فرهنگی هنری شهرداری برگزار شد، با اشاره به اینكه برگزاری این نمایشگاه بر پایه مشاركت دوسویه وزارت ارشاد و مدیریت شهری تهران میسر شده است، گفت: با وجود اینكه این نمایشگاه در ابتدا با متولی گری شهرداری تهران بر پا شد اما در ادامه با توجه به جمعیت هدفی كه این نمایشگاه مد نظر داشت سازمان‌های دیگری مانند وزارت آموزش و پرورش و ارشاد نیز به آن پیوستند تا در جهت افزایش نرخ بهره مندی از كتاب و نهادینه كردن فرهنگ مطالعه به واسطه این نمایشگاه نقش داشته باشند و تلقی ما این است كه استمرار این نمایشگاه تنها در سایه مشاركت همه جانبه در آن امكان پذیر شده است.

وی با اشاره به تجربه برگزاری این نمایشگاه در سایر استان‌های كشور گفت: استانداری‌ها و ادارات كل آموزش و پرورش در برخی از استان‌ها در برپایی این نمایشگاه در منطقه خود در سال‌های گذشته مشاركت داشتند كه از میان آنها می‌توان به استان‌های فارس، اصفهان، خراسان و هرمزگان اشاره كرد .

امیرزاده افزود: به نظر من مهم این است كه حركت ما در مسیر برپایی این نمایشگاه بر پایه شناخت درست جامعه هدف مخاطبان آن باشد و ما نیز به سهم خود در این حركت فرهنگی نقشی تاثیرگذار خواهیم داشت و امیدوارم كه بتوانیم در سال آینده تمامی استان‌هایی كه تمایل به برپایی این نمایشگاه را دارند مورد حمایت قرار بدهیم در كنار آن تاكید دارم كه افق روشن ترسیم شده در تهران به منظور ارتقای سطح مطالعه توسط مدیریت شهری از نگاه وزارت ارشاد قابل احترام است و در عملی كردن آن نیز به حد وسع خود مشاركت خواهیم داشت. كما اینكه امسال نیز 5 میلیارد ریال بودجه برای مشاركت در این نمایشگاه اختصاص دادیم.

مشاور اجرایی معاونت فرهنگی وزارت ارشاد تاكید كرد: اگر قصد داریم برای سال‌های آینده و حضور هدفمند در این نمایشگاه برنامه ریزی كنیم از همین الان باید به فكر آن باشیم. تلقی مجموعه معاونت فرهنگی این است كه اگر نیازسنجی صحیحی از كتاب‌های مورد نیاز برای مدارس داشته باشیم می‌توانیم به آینده روشن تری برای این رخداد فرهنگی امیدوار باشیم كما اینكه امسال نیز شخص مقام وزارت با نگاه روشن خود به مجموعه ما تكلیف كردنت كه در این نمایشگاه سهیم باشیم.

امیرزاده در ادامه با اشاره به نامه‌های معاونت فرهنگی برای ترویج كتابخوانی گفت: سال گذشته 21 میلیارد تومان كتاب توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خریداری شده و در قالب محموله‌های مستمر به استان‌ها ارسال شده. در مورد مبلغ خرید كتاب در سال جاری نیز در حال جمع بندی هستیم و فعلاً نمی‌توانم مبلغی بیان كنم.

وی با تاكید بر نگاه ویژه معاونت فرهنگی برای تخصیص اعتبار به كارگزاران ترویج كتاب و كتابخوانی گفت: برپایی نمایشگاه یاد یار مهربان را افتتاحیه نخست نمایشگاه كتاب تهران می‌دانیم. معتقدیم اگر این نوع كارها استمرار بیابد به افزایش نرخ مطالعه در سراسر كشور می‌انجامد.

مشاور اجرایی معاونت فرهنگی وزارت ارشاد در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد برنامه‌های حمایتی معاونت متبوع خود در جهت حمایت از ناشران و مولفان كشور گفت: بحث رتبه بندی ناشران به منظور توسعه برنامه‌های حمایتی از آنها در دستور كار ما قرار گرفته است. در حال حاضر نیز در حال طراحی موضوعی با عنوان "بیمه كتاب" هستیم كه مقدمات آن مطرح شده و در مراحل كارشناسی است كه در صورت علمیاتی شدن بخشی از آثار منتشر شده در كشور كه به دلیل فرسودگی یا خریداری نشدن در معرض آسیب هستند تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد و بدون شك اقتصاد نشر را به ثبات می‌رساند.

وی همچنین تاكید كرد: با بازدیدی كه از باغ كتاب تهران داشتیم به این نتیجه رسیدیم كه در شرایط فعلی و حجم وسیع بازدید از نمایشگاه بین المللی كتاب فعلاً امكان برگزاری نمایشگاه كتاب در آن وجود ندارد.

کد خبر 2005917

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha