پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ اسفند ۱۳۹۱، ۱۴:۰۵

قلعه شاخانی:

لزوم ساماندهی گروه های موسیقی در کردستان/حمایت ها از موسیقی کردی افزایش می یابد

لزوم ساماندهی گروه های موسیقی در کردستان/حمایت ها از موسیقی کردی افزایش می یابد

سنندج - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی، هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان بر ضرورت ساماندهی گروه های موسیقی فعال استان برای جلوگیری از هرگونه خدشه وارد شدن به ساحت هنر موسیقی کردی تاکید کرد.

جلال قلعه شاخانی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به جایگاه حقوقی و حقیقی هنرمندان موسیقی کردستان در سطح ملی و فراملی گفت: نباید اجازه هتاکی از سوی عده ای سوء استفاده کننده اقتصادی که بد اخلاقی هنری را ترویج می دهند در فعالیت های فرهنگی، هنری داده شود چرا که کردستان سرزمین هنر و فرهنگ و مرکز ثقل معرفی هنرمند و پدیدآورنده هنرمند متعهد به اخلاق و رفتار حسنه هنری در لوای آموزه های اسلامی و ایرانی است.
 
وی اجرای کنسرت های موسیقی را توسط موسسات فرهنگی، هنری دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و انجمن موسیقی اجرای صحیح قانون دانست و افزود: اینکه عده ای از عرضه هنری هنرمندان موسیقی سوء استفاده کرده و موجبات نارضایتی اقشار مختلف مردم را فراهم کنند در شان جامعه فرهنگ و هنر استان نیست و باید به سمت حمایت بیشتر از تولید آثار فاخر و عرضه مستمر آن به مخاطب فهیم کردستانی پیش رفت.
 
معاون فرهنگی هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با بیان در دستور کار قرار گرفتن طرح استقرار گروه های موسیقی از سوی خانه موسیقی کشور برای حمایت از موسیقی بومی و کردی در سراسر استان اظهار داشت: کلیه گروه های موسیقی فعال در کردستان را برای جذب حمایت های بیشتر ملی به معاونت امور هنری معرفی کرده و انتظار می رود انجمن موسیقی شعبه سنندج در این خصوص سرعت بیشتری را برای تکمیل پرونده گروه های متقاضی دارای صلاحیت فعالیت به انجام رساند.
 
قلعه شاخانی در پایان فعالیت موثر بانوان هنرمند موسیقی را که با رعایت و توقویت فرهنگ حجاب و عفاف نیاز هنری جامعه زنان علاقه مند به هنر موسیقی در استان را پوشش می دهند ستود و ادامه داد: در صدد هستیم تا با راه اندازی کمیته بانوان در انجمن موسیقی سنندج زمینه نظارت، هماهنگی و حمایت بیشتر بر فعالیت بانوان هنرمند برای تولید آثار فاخر را محقق سازیم.
کد خبر 2008375

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha