حسین پروین در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: با این اتفاق، تجارت کوله بری و چمدانی جای خود را به تجارت الکترونیکی می دهد و با انجام این کار دامنه انتخاب و قدرت واردات کالا برای مرز نشینان بالا می رود.
وی افزود: همه مرز نشینان در چارچوب دستورالعمل ساماندهی شده و فعالیت های تجارتی مرز نشینان واجد شرایط که ساکن در روستاهای به فاصله ی 20 کیلو متری از مرز هستند الکترونیکی خواهد شد.
پروین ادامه داد: دارندگان این کارت در ماه یک بار تا سقف 20 میلیون ریال می توانند تجارت کنند و نسبت به واردات کالاهای مشخص شده که ابلاغ می شود اقدام کنند.
فرماندار قصرشیرین گفت: قطعا انجام این کار باعث رونق اقتصادی مرزها و فعالیت های وارداتی این حوزه شده و اوضاع تجارت بهتر از قبل می شود.
وی ادامه داد: تصویب این قانون حاکی از توجه دولت و نظام به مرز نشینان برای ارتقاء سطح معیشتی افراد مرزنشین است که ما در این خصوص از دولت و مسئولین کمال تشکر را داریم.
پروین خاطرنشان کرد: فقط روستاییان که در فاصله 20 کیلومتری از مرز هستند می توانند این کار را انجام دهند و این تجارت الکترونیکی را جایگزین تجارت چمدانی و کوله بری کنند.
فرماندار قصرشیرین در پایان گفت: انجام این کار قطعا ساماندهی به بحث تجارت در مرز خسروی خواهد داشت و امیدواریم ثمرات و نتایجی مناسبی از آن برای تجار حاصل شود.
نظر شما