پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۰ اسفند ۱۳۹۱، ۱۵:۲۳

حجت الاسلام منتظری:

امسال سخت ترین سال اقتصادی بود

امسال سخت ترین سال اقتصادی بود

کردکوی - خبرگزاری مهر: رئیس کل دیوان عدالت اداری کشور با اشاره به هشت سال جنگ تحمیلی گفت: پس از جنگ امسال سخت ترین سال اقتصادی برای مردم بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد جعفر منتظری ظهر سه شنبه در سفر به شهرستان کردکوی افزود: مردم چنانچه در چهره ما قانونمداری، راستی و درستی ببینند همه مشکلات را تحمل می کنند اما اگر قانونگریزی و ناپاکی ببینند ان را تحمل نکرده و به چهره مسئولان چنگال خواهند انداخت.

وی اظهار داشت: امسال یکی از سخت ترین، درس اموز ترین و مهمترین صفحات کتاب انقلاب و کشور بوده است.
 
وی عنوان کرد: هدف تحریم های شدید دشمن این بود که مردم و نظام را تحت فشار بگذارند، فشار مالی و اقتصادی بر گرده مردم زیاد است اما مردم همه این مسایل را پشت سر گذاشتند و روز 22 بهمن شاهد رشد 15 تا 20 درصدی حضور انها در میدان بودیم.
 
رئیس دیوان عدالت اداری بیان داشت: گلستان از استانهایی بود که سال قبل دفتر نمایندگی دیوان عدالت اداری در آن تاسیس شد و امار عملکرد قابل قبولی نیز دارد.
 
منتظری اضافه کرد: شورای شهر، شهرداری یا هر دستگاه اداری دیگر باید در چهارچوب ضوابط و مقررات باشد، در غیر این صورت نباید انتظار داشته باشیم که دیوان عدالت اداری از وی حمایت کند
 
وی خاطر نشان کرد: مدیر دستگاه اجرایی باید به روز باشد، یکی از مهمترین وظایف فرماندارن اینست که زیر مجموعه خود را همیشه به روز نگه دارند تا هم برای خود، هم مردم و هم مدیران مفید باشد.
 
وی تاکید کرد: هرچقدر التزام به قانون بیشتر باشد نارسایی ها و ضعف ها بیشتر توسط مردم تحمل می شود.
کد خبر 2008535

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha