پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ اسفند ۱۳۹۱، ۱۴:۳۷

حجت الاسلام عابدی:

فرهنگ و اخلاق قرآنی باید حاکم بر دانشگاه باشد

فرهنگ و اخلاق قرآنی باید حاکم بر دانشگاه باشد

قم - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم بیان کرد: نام دانشگاه، قرآنی است و فرهنگ و اخلاق حاکم بر فضای دانشگاه هم، باید قرآنی باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام احمد عابدی در مراسم آغاز سومین مرحله از دوره طرح تربیت مربی فرهنگی که در مجتمع یاوران مهدی(عج) برگزار شد، شهر مقدس قم را حرم اهل بیت(ع) دانست و در این رابطه افزود: در حرم حضرت معصومه(س) که گل درخشان قم است، دو تن از دختران امام هادی، دختر امام جواد و دختر امام حسن عسکری(ع) نیز مدفون هستند که بیانگر جایگاه والای این حرم الهی است.

وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه بیش از 200 هزار محدث در شهر مقدس قم مدفون هستند، افزود: هر کدام از این بزرگان، راوی بالغ بر 300 هزار حدیث از ائمه اطهار(ع) هستند، البته لازم به ذکر است که مراکز علمی و پژوهشی، کتابخانه‌ها و حوزه‌های علمیه شهر مقدس قم، در هیچ جای کشور و جهان اسلام یافت نمی‌شود و همه این موارد، بیانگر جایگاه شهر مقدس قم است.

رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با اشاره به برگزاری دوره طرح تربیت مربی فرهنگی و لزوم ملبس بودن به اخلاق اسلامی، اعلام کرد: امور فرهنگی دیرهنگام نتیجه می‌دهند اما بسیار تأثیرگزار هستند به گونه‌ای که اندیشمندان بر این باورند که جنگ‌های آینده، جنگ سلاح نیست، بلکه جنگ نرم و فرهنگی است و این موضوع اهمیت سرمایه گزاری بر روی امور فرهنگی را بیان می‌کند.

وی در ادامه با بیان اینکه دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، یک دانشگاه قرآنی کشور است که براساس قرآن و بر محور قرآن کریم گام برمی‌دارد، عنوان کرد: علوم اندوزی و آشنایی با قرآن از ضروریات فعالیت در دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم است، همچنین آشنایی با مکاتب تفسیری مختلف به منظور تنظیم برنامه‌های فرهنگی نیز، بسیار اهمیت دارد.

حجت الاسلام عابدی در پایان سخنان خود افزود: دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، به نام قرآن نام گزاری شده است و این موضوع به این معنا است که باید فرهنگ و اخلاق قرآنی حاکم بر فضای دانشگاه، فرهنگ و اخلاق قرآنی و برگرفته از معنویت و سیره پیامبر اکرم(ص) باشد.

 

کد خبر 2010266

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha