به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر، وزير نفت عراق در گفتگو با تلويزيون كويت اعلام كرد علاقه مند به گسترش همكاري هاي نفتي با ايران هستيم و در اين چارچوب سعي مي كنيم از طريق يك خط لوله رفت و برگشت از مرزهاي جنوب شرقي عراق روزانه 150 هزار تن نفت خام را به پالايشگاه آبادان رسانده و در مقابل به همين ميزان بنزين و مشتقات نفتي دريافت كنيم.
ابراهيم بحر العلوم افزود: در همين ارتباط مذاكرات با طرف ايراني همچنان ادامه دارد و بزودي با ايراني ها به توافق خواهيم رسيد.
وزير نفت عراق اظهار اميدواري از طريق جذب سرمايه گذاري خارجي در جهت بهبود تاسيسات نفتي عراق براي بهره برداري و توليد استفاده شود.
وي افزود: هدف اصلي ما در مجموعه صنعت نفت عراق اين است كه طي 5 سال آينده با بهبود تاسيسات استخراج و بهره برداري و توليد ميزان روزانه نفت توليدي كشورمان را تا يك ميليون تن افزايش دهيم.
نظر شما