پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ اسفند ۱۳۹۱، ۱۹:۳۴

مرشدی در نشستی خبری:

سرعت رشد فرهنگی هرمزگان باید افزایش پیدا کند

سرعت رشد فرهنگی هرمزگان باید افزایش پیدا کند

بندرعباس - خبرگزاری مهر: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان گفت: سرعت رشد فرهنگ و هنر هرمزگان باید با سایر بخش ها متناسب باشد و بنابراین باید به جای پرداختن به اقدامات جزئی زودگذر در اقدامات خود نوآوری داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین مرشدی عصر یکشنبه در نخستین نشست خبری خود به عنوان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان با بیان اینکه جنگ نرم و هجوم فرهنگی یکی از ابزارهای دشمن برای مقابله با کشور ما پس از پیروزی انقلاب اسلامی بوده است، اظهار داشت: وظیفه متولیان فرهنگی برنامه ریزی برای مقابله با جنگ نرم است و در هرمزگان نیز که در مواجه با تهدیدات مختلف فرهنگی قرار دارد باید برنامه های مقابله ای طراحی شود.

وی ادامه داد: استان هرمزگان از فرهیختگان بسیاری در عرصه فرهنگی برخوردار است که شاید هنوز جامعه به خوبی با این چهره های فرهیخته آشنا نیست و ما تلاش خواهیم کرد تا در کار خود از تجارب ارزشمند چهره های برجسته فرهنگ و هنر هرمزگان استفاده کنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان افزود: قطعا فرهیختگان فرهنگی هرمزگان می توانند راهکارهای خوبی در این عرصه ارائه دهند و یکی از مهترین برنامه های ما نیز تکریم اهالی فرهنگ و هنر استان هرمزگان است.

مرشدی انجام اقدامات فرهنگی مبتنی بر مبانی اعتقادی و دینی را دیگر محور برنامه هایش در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان برشمرد و بیان داشت: در حال حاضر فعالیت های قرآنی در دستور کار وزارت ارشاد قرار گرفته و ما نیز در راستای توسعه فعالیت های قرآنی در استان هرمزگان تلاش می کنیم.

وی با بیان اینکه اقدامات فرهنگی نیازمند کلان نگری و نوآوری است، تصریح کرد: سرعت رشد فرهنگ و هنر هرمزگان باید با سایر بخش ها متناسب باشد و بنابراین باید به جای پرداختن به اقدامات جزئی زودگذر در اقدامات خود نوآوری داشته باشیم و کارهای کلان انجام دهیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان در ادامه از راه اندازی دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر در هرمزگان خبر داد و افزود: این دانشگاه در راستای انجام اقدامات کلان فرهنگی طی روزهای آینده در هرمزگان راه اندازی می شود و علاقه مندان به رشته های مختلف هنری از جمله عکاسی، گرافیک، خطاطی، نقاشی، تئاتر و بازیگری می توانند در آن به تحصیل بپردازند.

مرشدی بر لزوم ایجاد فضایی شاد و با نشاط برای جوانان تاکید کرد و بیان داشت: اقدامات فرهنگی و هنری بدون در نظر گرفتن خواست جوانان معنا ندارد و در این راستا نیز شادی و نشاط یکی از موارد مورد تاکید دین اسلام است و باید مطابق با اصول اسلامی، فضایی شاد و با نشاط را برای جوانان در جامعه فراهم کنیم.

وی تعامل با مراکز علمی و حوزه های علمیه، اصحاب فرهنگی و رسانه، حمایت از کانون های فرهنگی هنری مساجد و ایجاد نگاهی عدالت محور در ارائه خدمات فرهنگی و هنری را از جمله دیگر برنامه های خود در اداره کل ارشاد هرمزگان برشمرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان در ادامه به طرح های عمرانی حوزه فرهنگ استان هرمزگان اشاره کرد و اظهار داشت: تعدادی از این طرح ها در حال اجراست و تعدادی دیگر نیز به علت کمبود اعتبار متوقف شده است اما یکی از اولویت های ما برای سال آینده اتمام این طرح های عمرانی خواهد بود.

مرشدی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر انتقاد برخی مسئولان و اهالی فرهنگ هرمزگان به حضور یک فرد روحانی به عنوان مدیرکل ارشاد هرمزگان، عنوان کرد: در نظام جمهوری اسلامی ایران هدف خدمت رسانی است و هیچ محدودیتی برای حضور مدیران توانمند در عرصه های مدیریتی وجود ندارد و بنده نیز 20 سال سابقه کار فرهنگی داشته ام و معتقدم میزان تخصص روحانیون در عرصه های فرهنگی و هنری، بیش از سایر بخشهاست.

وی همچنین خواستار اجرای برنامه های فرهنگی و هنری در تمامی شهرستان های هرمزگان شد و افزود: انجمن های فرهنگی و هنری بسیاری در استان هرمزگان وجود دارد و اقدامات این انجمن ها نباید تنها منحصر به مرکز استان باشد و باید برنامه های فرهنگی در سایر شهرستان ها نیز اجرا شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان خاطرنشان کرد: طی نشستی که با روسای انجمن های هنری هرمزگان داشتم، مسئولان انجمن ها انتظار حمایت های مالی را داشتند و حمایت مالی از انجمن ها در دستور کار ما قرار گرفته است.

مرشدی در خصوص برنامه های اداره کل ارشاد هرمزگان در ایام نوروز نیز گفت: در این ایام یکی از برنامه ها ما برپایی نمایشگاهی از توانمندی های فرهنگی و هنری هرمزگان است.

 

کد خبر 2010757

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha