قنبر موسی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: سیاست و راهبرد کمیته امداد در دهه چهارم انقلاب حرکت به سوی پیشرفت و عدالت با محورت توانمندسازی خانواده مددجویان است که در این مسیر ایجاد اشتغال و تبدیل فرهنگ مستمری بگیری خانواده مددجویان به سوی فرهنگ کار و تلاش الزامی است.
وی با بیان اینکه آشفتگی اقتصادی بازار اقشار آسیب پذیر را آسیب پذیرتر می کند، افزود: در این شریط دهک های پایین جامعه صدمه بیشتری می بینند که نیاز است توجه بیشتر از سوی اغنیاء در این برهه حساس به خانواده های نیازمند صورت گیرد و در این راستا کمیته امداد نیز آمادگی مشارکت و حضور در عرصه را دارد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کردستان با اشاره به اینکه بیش از هفت هزار خانواده در زمینه فعالیت های فرهنگی آموزش می بینند، بیان کرد: در راستای تفهیم مزایای اقتصاد خودکفا در خانواده برنامه های آموزشی در حال اجرا است و بیش از پنج هزار خانواده آموزش های لازم در این زمینه را سپری می کنند که در حال حاضر دو هزار خانواده دیگر نیز در بحث آموزش فعالیت های فرهنگی در حال سپری کردن دوره هستند.
موسی نژاد با بیان اینکه توسعه سنت های حسنه الهی در بین اقشار مختلف جامعه لازم است، اعلام کرد: نهادینه کردن فرهنگ احسان فیض را برای محرومین به ارمغان می آورد و نقش آفرینی گسترده مردم در برنامه های کمیته امداد را نمایان می کند.
وی با بیان اینکه اشتغال نیاز اساسی استان کردستان به ویژه برای خانواده های تحت پوشش به شمار می رود، عنوان کرد: کمیته امداد امام راحل با رویکرد توانمندی خانواده ها با محوریت اشتغال به عنوان بزرگترین نهاد در استان کردستان در زمینه اشتغالزایی 9 هزار و 600 شغل ایجاد کرده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کردستان عنوان کرد: با در نظر گرفتن محدودیت منابع مالی و تعریف منابع جدید 35 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به افراد و خانواده های تحت پوشش کمیته امداد پرداخت می شود.
موسی نژاد افزود: 180 شعبه از بانک های عامل در استان کردستان با کمیته امداد همکاری دارند و 20 درصد منابع بانکی آنها به متقاضیان کمیته امداد اختصاص یافته است.
وی بیان کرد: در بخش اشتغال عملکرد کمیته امداد امام خمینی (ره) با 212 درصد رشد نسبت به 32 سال اخیر دارای ابعاد مثبتی بوده است و این نهاد قبل از تعریف اشتغال به استعدادیابی آن می پردازد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کردستان با بیان اینکه بعد از ایجاد اشتغال نظارت بر آن ضروری است، یادآور شد: نظارت بر ادامه روند مثبت و روبه رشد اشتغال ایجاد شده بحث اصلی و مهم بعد از اهداء تسهیلات به متقاضی است.
موسی نژاد در پایان گفت: حضور کارشناسان فنی و بازاریابی، اهداء بیمه های مختلف کارآفرینی و اجتماعی به کارآفرین کمیته امداد و همچنین کمک و حمایت در بخش های اداری از حوزه های نظارتی کمیته امداد در تضمین پایداری و توسعه اشتغال های ایجاد شده در استان صورت مکی گیرد.
نظر شما