به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمين احد آزاديخواه بعدازظهر سه شنبه در اختتاميه جشنواره ادبي انتظار افزود: گام برداشتن در مسير علم و توجه به عدالت محوري در مسير توسعه عدالت از جمله تعاملات رفتاري است.
وي آمادگي انتظار را از ويژگيهاي انسان منتظر شمرد و افزود: قرار گرفتن در مسير كسي كه منتظرش هستيم و حركت در اين مسير به سوي هدف از ديگر ويژگيهاي فرد منتظر است.
وی با تاکید بر اینکه ارائه طريق و آشنايي انسان با راه و رساندن گام به گام انسان به هدف از ثمرات انتظار است، گفت: در بحث انتظار خداوند سخن از اراده خود به ميان ميآورد تا بر مردم منت بگذارد و جهان را در اختيار مستضعفين قرار دهد.
وی حوزههاي رسالت، ولايت، امامت و مهدويت را زمينههايي براي نشان دادن اراده خدا معرفي كرد و گفت: بيش از 200 آيه در حوزه مهدويت علامتهايي براي انسان منتظر است تا بتواند در مسير مهدويت به هدف برسد.
وي حركت در مسير صحيح را تبلور فرهنگ انتظار دانست و عنوان كرد: فرهنگ انتظار در دين يعني شعار را به شعور تبديل كردن.
حجتالاسلام والمسلمين آزاديخواه توجه به امنيت عمومي را كار ويژه حضرت مهدي(عج)برشمرد و اضافه كرد: آخرين نكته در حوزه معنويت تلاش براي جلب رضايت و توجه به خاستگاه فرديست كه منتظر او هستيم.
رئيس جهاد دانشگاهي استان همدان نيز انتظار را داراي معنايي متعالي در تفكر اسلامي دانست و گفت: در دين اسلام منابع الهام بخش بسياري وجود دارد.
محمدمهدي گودرزي سروش يكي از زيباترين مفاهيم را انتظار خواند و اضافه كرد: رفتار انسانها بر اساس اين معاني شكل ميگيرد.
وي بر انجام فعاليتهاي فرهنگي در ایام سال توسط واحدهاي جهاد دانشگاهي تأكيد كرد و گفت: جشنواره انتظار سال گذشته با استقبال خوبي مواجه شد.
معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي استان همدان نيز در اين مراسم گفت: فرهنگ انتظار فضاي آفرينشهاي ادبي را متنوعتر ساخته و اين عرصه را پررنگتر و با گوناگوني بيشتري اشاعه می بخشد.
جواد تهذيبي آثار ارسال شده در سال نخست برگزاري جشنواره را تعداد 70 اثر در زمينههاي مختلفي شعر و مقاله عنوان کرد و افزود: در سال جاری جشنواره انتظار در سه رشته شعر، داستانك و نثر تعداد 100 اثر را دريافت کرد.
دبير جشنواره اضافه كرد: در بخش نثر ضمن بازبيني آثار ارسالي به دبيرخانه جشنواره هيچ اثري از نظر داوران حائز رتبه نشد.
نظر شما