پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ اسفند ۱۳۹۱، ۱۳:۱۷

ایزدی:

نرخ هاي مصوب مراکز گردشگري همدان نظارت مي شود

نرخ هاي مصوب مراکز گردشگري همدان نظارت  مي شود

همدان – خبرگزاری مهر: مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان همدان از تشديد نظارت بر مراکز گردشگري همدان و تثبيت قيمت ها در ايام نوروز خبر داد.

عليرضا ايزدي در گفتگو با خبرنگار مهر، با تاکيد بر ارائه مطلوب خدمات به گردشگران نوروزي از افزايش ناظران و بازرسان مراکز خدمات گردشگري خبر داد.

وي افزود: ارائه خدمات شايسته و در شان هموطنان از اهداف و سياست هاي استراتژيک ستاد تسهيلات سفر استان همدان در سال جاري است.

وی با اشاره به امضاي تفاهم نامه مشترک ميان سازمان تعزيرات حکومتي، سازمان حمايت از مصرف کنندگان و معاونت گردشگري کشور، برخورد جدي با عوامل متخلف و گران فروشي در مراکز خدمات گردشگري را از اولويت هاي اين تفاهم نامه عنوان کرد و گفت: اين امر در استان همدان نيز به گونه اي جدي در حوزه گردشگري پي گيري خواهد شد.

ايزدي ادامه داد: در ايام نوروز نرخ تمامي خدمات تاسيسات گردشگري از قبيل هتل ها، مهمانسراها، تورهاي گردشگري و ساير مراکز بدون تغيير بوده و با هر گونه افزايش قيمت هاي مصوب برخورد قانوني صورت مي گيرد.

مدير كل ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري همچنين نظارت جامع و قاطع بر نحوه نرخ گذاري تورهاي ورودي و خروجي و پکيج هاي سفر ارائه شده را از ديگر برنامه هاي ستاد مرکزي سفرهاي کشور عنوان کرد.

وی تاکيد کرد: هموطنان در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را براي پيگيري به بازرسان اداره کل در استان و يا دفتر امور مراکز گردشگري منعکس کنند.

کد خبر 2012958

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha