پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۶ اسفند ۱۳۹۱، ۱۵:۵۰

شهریاری:

20 مکان عرضه اقلام شب عید در سمنان ایجاد می‌شود

20 مکان عرضه اقلام شب عید در سمنان ایجاد می‌شود

سمنان-خبرگزاری مهر: مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری سمنان گفت : حدود 20 مکان عرضه اقلام شب عید با تخفیف ویژه در دهه آخر اسفند ایجاد می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مریم شهریاری صبح چهارشنبه در نشست خبری خود با خبرنگاران در محل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری سمنان با معرفی دو بازار موقت برای عرضه میوه و ماهی شب عید در خیابان آستانه و بلوار معلم (روبروی صدا و سیما) گفت: برای سهولت دسترسی عموم شهروندان، از 15 اسفند تا پایان سال، در این دو نقطه بازار روز را برپا کرده‌ایم و مردم می‌توانند میوه، سبزی، ماهی شمال و دیگر اقلام مورد نیاز خود را با قیمت و کیفیت مناسب از این محل‌ها تهیه کنند.

وی تسریع کرد: بازرسان سازمان میادین میوه و تره‌بار با حضور دائمی در این بازارها، کار نظارت و قیمت‌گذاری را انجام می‌دهند و با توجه به کیفیت، میوه 20 درصد از قیمت سطح شهر ارزان‌تر خواهد بود.

مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری سمنان شروع عرضه میوه تنظیم بازار را روز 20 اسفند اعلام کرد و افزود: 13 غرفه در شهر برای این منظور در نظر گرفته شده است.

وی افزود: میدان جهادیه، بلوار حکیم الهی، سه غرفه در چهار راه مازندران، میدان نگارستان، بعد از پل شهید خالصی، بعد از پل شهید محب شاهدین، نگین نما، میدان امام علی (ع)، خیابان شیخ علاء‌الدوله، خیابان آستانه و روبروی صدا و سیما مکان‌های پیش‌بینی شده جهت ایجاد این مراکز هستند.

شهریاری در پایان از شهروندان سمنانی خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف در غرفه‌های اعلام شده مراتب را به شماره 3344288 گزارش دهند.

کد خبر 2013150

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha