به گزارش خبرنگار مهر، سردار جهانبخش کرمی ظهر پنجشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان زنجان افزود: سپاه در هفته دفاع مقدس هزار و 301 برنامه برگزار کرد که بازنمایی عملیات در هفته دفاع مقدس از شاخص ترین برنامه ها در این هفته بود و دراین راستا یکصد هزار نفر از این برنامه ها دیدن کردند.
فرمانده سپاه انصار المهدی (عج) استان زنجان گفت: هزار و 422 برنامه در هفته بسیج برگزار شد.
سردار کرمی گفت: در سالگرد حضرت امام خمینی (ره) 85 برنامه اجرا شد و بیش از 7 هزار نفر به مرقد امام اعزام شدند.
وی در ادامه تاکید کرد: در این راستا 983 مورد نشست های روشنفکری و بصیرتی با عنوان اقتصاد مقاومتی برگزار شده است.
فرمانده سپاه انصار المهدی (عج) استان زنجان افزود: در استان زنجان 30 یادواره شهدا برگزار شده است.
کرمی یاد آور شد: در 9 دی امسال 215 برنامه، در دهه کرامت 143 برنامه و دیدار با خانواده معظم شهدا 430 مورد بوده است.
وی گفت: برگزاری ایستگاه صلواتی، اعزام به مشهد مقدس 79 مورد، برگزاری 18 مسابقه فرهنگی و رزشی ،از برنامه های مهم سپاه در سال جاری بوده است.
فرمانده سپاه انصار المهدی (عج) استان زنجان گفت: توجه به برنامه های فرهنگی در استان جلوی بسیاری از آسیبهای اجتماعی را می گیرد چرا که در حال حاضر هدف اصلی دشمن جوانان هستند بنابراین در این راستا سپاه با برگزاری این برنامه ها جوانان را به سمت و سوی برنامه های فرهنگی سوق می دهد.
نظر شما