پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ اسفند ۱۳۹۱، ۱۳:۰۲

شايان فر:

تمامي عوامل امدادي در سطح خراسان رضوي برای رفع مشکلات بارش برف بسيج شدند

تمامي عوامل امدادي در سطح خراسان رضوي برای رفع مشکلات بارش برف بسيج شدند

مشهد - خبرگزاري مهر: مديركل مديريت بحران استانداري خراسان رضوي با بيان اينكه همزمان با آغاز بارش برف در سطح استان، امكانات تمامي دستگاه هاي اجرايي براي ارائه خدمت رساني مطلوب به حالت آماده باش درآمده اند گفت: تردد در تمامي محورهاي اصلي و شرياني استان در حال انجام است.

به گزارش خبرگزاري مهر، حجت علي شايان فر صبح پنجشنبه در محل مديريت بحران استانداري اظهار كرد: از روز گذشته تمامي عوامل امدادي و عملياتي در سطح استان مشغول به فعالیت هستند.

وي افزود: عمليات برف روبي، نمك و شن باشي در محورهاي استان با اولويت راه‌هاي اصلي و شرياني از شب گذشته آغاز و همچنان ادامه دارد، به گونه اي كه هم اكنون تردد در تمامي محورهاي اصلي در حال انجام است.

مديركل مديريت بحران استانداري خراسان رضوي گفت: از شب گذشته 32 تيم امداد و نجات شامل 91نجات‌گر، 22 آمبولانس و 13 خودرو نجات، اقدام به امدادرساني به مسافران و افرادي كه دچار سانحه شدند، كرده اند.

شايان فر بيان كرد: علاوه بر نيروهاي امدادي، تمامي عوامل دستگاه‌هاي اجرايي، شامل راهداري، اورژانس، هلال احمر، پليس راهور، شهرداري ها و آتش نشاني ها با مديريت كلان فرمانداري ها در سطح استان بسيج شده و مشغول خدمت رساني هستند.

وي تصريح كرد: تا ساعت 10 امروز صبح 18 مورد سانحه گزارش شده كه شاخص ترين آنها واژگون تعدادي اتوبوس در محورهاي قوچان و نيشابور بوده و منجر به مصدوم شدن 81 نفر و فوت يكي از هم استاني ها شده است.

مديركل مديريت بحران استانداري خراسان رضوي اظهار كرد: با كمك امداد رسانان، شب گذشته 29 خانوار در برف مانده، نجات يافتند و تاكنون به 523 نفر امداد رساني شده است.

شايان فر افزود: از شب گذشته تا ساعت 9 امروز صبح 13 پرواز خروجي و 12 پرواز ورودي به فرودگاه بين‌المللي شهيد هاشمي نژاد مشهد لغو شد كه با تمهیدات اندیشیده شده، هم اكنون پروازهای اين فرودگاه در حال انجام است.

وي بيان كرد: تلاش براي برقراري مجدد جريان  برق  در برخی روستاها که دچار اشکال شده و همچنین  بازگشايي برخي راه‌هاي مواصلاتي در روستاها كه از شب گذشته مسدود شده بود، از جمله موارد در حال پيگيري است.

مديركل مديريت بحران استانداري خراسان رضوي با اشاره به اينكه فعاليت سامانه بارشي تا فردا ادامه دارد، گفت: با توجه به برودت هوا و لغزندگي سطح معابر، انتظار مي رود تا هم استاني از ترددهاي غيرضروري شهري و بين شهری اجتناب كنند.

وي افزود: براي آن دسته از افرادی كه قصد تردد در محورهاي استان را دارند، همراه داشتن زنجير چرخ، لباس گرم و مواد خوراكي به مقدار کافی، الزامي است و بايد از سالم بودن برف پاكن و بخاري وسيله نقليه خود مطمئن باشند.

کد خبر 2013695

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha