پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ اسفند ۱۳۹۱، ۱۳:۵۶

آبفای قم با صدور اطلاعیه ای هشدار داد:

قمی‌ها مراقب یخ زدگی کنتورهای آب باشند

قمی‌ها مراقب یخ زدگی کنتورهای آب باشند

قم - خبرگزاری مهر: شرکت آب و فاضلاب استان قم با صدور اطلاعیه‌ای از شهروندان خواست کنتور، لوله و اتصالات آبی در معرض هوای آزاد را عایق بندی کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، در اطلاعیه شرکت آب و فاضلاب قم که همزمان با کاهش شدید دما در قم صادر شده آمده است: با توجه به برودت هوا به منظور جلوگیری از ترکیدگی، یخ زدگی و قطع آب نسبت به عایق کاری و ایجاد پوشش مناسب برای کنتور، لوله و اتصالات آبی که در مجاورت هوای آزاد قرار دارند سریعا اقدام کنند.

همچنین در این اطلاعیه تاکید شده است: بدیهی است با توجه به قوانین و مقررات موجود، در صورت بروز هرگونه مشکل ناشی از عدم رعایت نکات ایمنی یاد شده و نامناسب بودن محل کنتور و لوله کشی ساختمان، هیچ گونه مسئولیتی در خصوص جبران خسارات متوجه شرکت آب و فاضلاب نخواهد بود.

کد خبر 2013743

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha