پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ اسفند ۱۳۹۱، ۱۴:۴۱

رئوفی نژاد:

پیشرفت های شگرف علمی ایران موجب حیرت دشمنان شده است

پیشرفت های شگرف علمی ایران موجب حیرت دشمنان شده است

زنجان - خبرگزاری مهر: استاندار زنجان با تاکید بر اینکه ایران مقتدر امروز، در تضاد با سیاست های استعمار دولت های غربی است گفت: پیشرفت های شگرف علمی ایران در حوزه های گوناگون موجب حیرت دشمنان شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رئوفی نژاد ظهر پنجشنبه در مجمع بسیج استان زنجان، با بیان اینکه دشمنان نظام اسلامی به ویژه استكبار از توسعه و رشد چشمگیر علمی ایران به شدت هراسان هستند افزود: قطار پرسرعت تولید دانش و علم فناوری در ایران بیش از گذشته در حال حركت می باشد و تاكنون دستاورهای مهمی حاصل شده است.

وی با اشاره به هدف استراتژی حال حاضر دشمن، افزود: هدف اصلی دشمن، جدایی مردم از انقلاب و نظام اسلامی است و با ترفندهای مختلف اقدام به این امر می‌کند و با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری تا زمانی که روحیه بسیجی، دین‎مداری، ولایت‌مداری و مواضع ضداستکباری در ایران حاکم است، این فتنه‌ها اجتناب‌ناپذیر است.

رئوفی نژاد افزود: دشمن در همه حال با ترفندهای مختلف اقدام به جلوگیری از رشد و پیشرفت علمی در کشور کرده است که ترور دانشمندان نمونه بارز این امر است ولی با وجود این تجربه نشان داده است این ترورها باعث ایجاد انگیزه قوی‎تر و باورهای عمیق‎تر در ادامه مسیر پیشرفت می‌شود.

وی ادامه داد: امروز کشوری قدرتمند تلقی می‌شود که از لحاظ علمی قوی باشد و علم به معنی علم جاری نیست، بلکه علمی است که همراه با نوآوری و تکنولوژی روز و برتر دنیا باشد و ایران نیز از سرعت علمی بالایی در دنیا برخوردار است که پیشرفت در انرژی هسته‎‌ای نمونه‌ بارز این امر است.

استاندار زنجان گفت: امروز جایگاه علمی ایران و پیشرفت‎های ما بر همه دنیا شناخته شده است که تا جایی که تعداد زیادی از نخبگان فعال در مراکز مهم دنیا به ویژه اروپا و آمریکا از ایرانیان هستند.

رئوفی نژاد افزود: امروزه علم و فن‌آوری و علم‌آموزی نقش اول در هر جامعه و یا هر حکومتی را ایفا می‌کند و تأثیر به‌سزایی در پیشرفت جوامع دارد.

استاندار زنجان گفت: با نگاه کلی به تاریخ 34 ساله انقلاب در می‌یابیم دشمنان دو هدف عمده و بسیار استراتژیک در برخورد با انقلاب و نظام اسلامی داشتند و دو حرکت در این راستا طراحی کردند که حرکت اول یک حرکت امنیتی ـ نظامی با هدف براندازی نظام بود که دهه اول انقلاب را در این چارچوب می‌توان بررسی کرد و حرکت دوم طراحی انواع توطئه‌های نظامی ـ سیاسی ـ اقتصادی و دیگر توطئه‌ها که هدف آن تخریب و تضعیف روحیه مردم است.

کد خبر 2013775

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha