به گزارش خبرنگار مهر، علی کلاتی شامگاه شنبه در چهارصد و نود و هفتمین جلسه رسمی شورا ضمن گرامیداشت روز اخلاق و مهرورزی و سالروز شکسته شدن حکومت نظامی به فرمان امام خمینی (ره) و تاسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی در سال 58 گفت: بخشی از این گرانی ها به دلیل تحریم ها بود اما متاسفانه اغلب تصمیم گیری ها متوجه دولت بوده که به صورت عجولانه و اتفاقی و مقطعی برنامه ریزی شده و از طرف دیگر افراد سودجو از این فرصت ها سوء استفاده کرده که موجب بحران اقتصادی در کشور شده است.
وی ادامه داد: به همین دلیل تشکل های اجرایی، سیاسی، امنیتی، اطلاعاتی و قضایی باید با اتخاذ تدابیر لازم در این زمان باقیمانده تصمیمات شایسته را بگیرند و با افراد قانون شکن و متخلفین برخورد قاطع داشته باشند.
کلاتی بیان کرد: نکته دیگر در خصوص ایام عید نوروز این است که این روزها به روایتی با ایام دهه فاطمیه و شهادت این بانوی بزرگوار مقارن گشته که جا دارد در این ایام ضمن دستگیری از افراد نیازمند جامعه حرمت این روزها و خاندان عصمت و طهارت را نیز مد نظر داشته باشیم.
وی گفت: تحقق مباحثی مانند مدیریت شهری و فرهنگ زندگی شهری در سایه چگونگی روش مدیریت در درون سازمان شهرداری بوده و انجام امور در هر نظام اداری تنها در سایه یک مدیریت قوی و نیروهای کارآمد محقق می شود.
وی افزود: یکی از راه هایی که مدیریت درون سازمان شهرداری می تواند با آن به این اهداف دست پیدا کند مسئله برون سپاری و فرهنگ سازی در این زمینه است که در شهرداری گرگان و کمیته برون سپاری مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفته و به نتایج خوبی هم رسیده است.
این عضور شورای شهر گرگان اظهار کرد: هرگاه صحبت از برون سپاری و خصوصی سازی در کشور در محافل و سازمان ها مطرح می شود ناخودآگاه ذهن هر شنونده ای به سراغ بیکاری نیروها، نابسامانی، سوء تدبیر و هر نوع واژه مداخله گر و خنثی کننده می رود ولی اگر این واژه ها بر فرض محال واقعیت نیز یابند یک روی سکه هستند ولی آن طرف سکه واقعیتی بزرگ به نام بهره وری و کارآیی و اثربخشی وجود دارد که نباید به دلیل هراس مدیران از تغییرات فدای محافظه کاری و مواجهه با مخاطرات احتمالی شود.
علی کلاتی درباره دلایل اصلی برون سپاری گفت: واگذاری وظایف فرعی و غیر کلیدی و عمدتا غیر حرفه ای و تخصصی و امور تصدی گرایانه از سوی سازمان عمومی و بزرگ شهرداری به عنوان بزرگترین دستگاه متولی و محوری مدیریت شهری به بخش خصوصی و در مقابل تمرکز و پرداختن به وظایف اصلی از مهم ترین دلایل برون سپاری است.
وی ادامه داد: با اجرای مناسب فرآیند برون سپاری بر اساس مطالعات نتایج بسیاری مانند آزاد سازی بخشی از زمان، تنظیم مناسبات و محاسبات و وارد کردن منطق مالی و اقتصادی و توجیهات فنی و تحلیلی در تولید و ارائه کلیه خدمات و محصولات واحدها و بخش های فنی، تولیدی و خدماتی و فاصله گرفتن از عملکرد سنتی و ناکارآمد دارد.
وی ادامه داد: کاهش هزینه و ایجاد صرفه جویی در مقیاس بزرگ و ساماندهی منابع سازمانی، شفاف سازی فضای کار و خدمت و ساماندهی و حذف تدریجی تمامی عوامل غیر مفید، افزایش بهره وری و اثر بخشی در تولید هر واحد خدمتی برای شهروندان، کوچک و چابک سازی سازمان به منظور افزایش انعطاف پذیری و کسب آمادگی برای اجرای ماموریت ها، تشویق و توسعه بخش خصوصی و کارآفرینی و حمایت از فرصت های اشتغال و کسب و کار واقعی و فراهم کردن زمینه های سرمایه گذاری انسانی و بستر سازی و برنامه ریزی تشکیلاتی و استقرار نظام شایسته سالاری در شهرداری از دیگر نتایج برون سپاری اصولی و صحیح است.
نظر شما