پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ اسفند ۱۳۹۱، ۱۳:۰۳

فامیل قدکچی در گفتگو با مهر:

پرورش مرغ "اس پی اف" از سال آینده در کشور آغاز می شود

پرورش مرغ  "اس پی اف" از سال آینده در کشور آغاز می شود

کرج – خبرگزاری مهر: رئیس موسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی گفت: با اتمام مراحل اخذ دانش فنی تولید تخم مرغ "اس پی اف" در این موسسه، از سال آینده پرورش مرغ "اس پی اف" در کشور آغاز می شود.

هادی فامیل قدکچی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص روند بومی سازی دانش فنی تولید تخم مرغ SPF در موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی که مهرماه جاری از رسیدن به مرحله نهایی اینجا خبر داده بود، با بیان اینکه دانش فنی این محصول تهیه و مایحتاج آن تامین شده است، گفت: فقط برخی کارهای ساختمانی مانده که انشا الله کار به مرحله تولید برسد.

وی افزود: تخم مرغ اس پی اف جزو محصولات های تک در دنیا و در انحصار چند کشور است و اخذ آن در کشور مشکلاتی دارد. به همین دلیل روند نهایی سازی تولید دانش فنی این محصول زمانبر است.

فامیل قدکچی در عین حال یادآور شد: انشا الله تا پایان سال جاری دانش فنی تولید تخم مرغ اس پی اف در کشور به اتمام می رسد.

رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی همچنین افزود: براساس قول های داده شده پرورش مرغ اس پی اف از سال آینده در کشور آغاز می شود.

تخم مرغ  SPF ماده اولیه تولید اکثر واکسن ها و وسیله ای برای تکثیر سلول در فعالیتهای آزمایشگاهی و پژوهشی است که در حال حاضر برای واردات آن مقادیر بسیاری ارز از کشور خارج می شود.

 

کد خبر 2015422

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha