به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام محمدجواد حاج علیاکبری در جمع مسئولان اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان اظهار داشت: موضوعی که مقام معظم رهبری به عنوان سبک زندگی ایرانی - اسلامی مطرح کردند موضوعی اساسی و کلیدی است که در تراز اول و جایگاه بنیادین قرار دارد و در ساختن تمدن ایرانی - اسلامی نیز بسیار موثر و کارآمد است.
وی افزود: در شرایطی که جهان غرب اندیشه زندگی مادیگرایانه خود را به سرعت در حال ترویج دادن است تغییر سبک ایرانی پیام خوب و روشنی بود که رهبر فرزانه انقلاب آن را مطرح کردند تا در عبور از چالشهای زندگی غربی و فرهنگ منحط آنها بتوانیم با تکیه بر فرهنگ اصیل خودمان زندگی اجتماعیمان را محتوا و غنا ببخشیم.
نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان این پیام امیدبخش را برای دوستداران انقلاب نمود و نشانهای از بلوغ و رشد تفکرات اسلامی برشمرد و یادآور شد: محورهای اساسی که در سبک زندگی ایرانی بر آن تاکید شده است عبارت است از مبانی، اصول و روشها که در هر فصل میتوانیم راهکارهای صحیح برای تبیین سبک زندگی ایرانی را ارائه کنیم.
حجت الاسلام حاج علیاکبری میدانهای تحقق سبک زندگی ایرانی را خانه، مدرسه، مسجد و رسانه اعلام کرد و گفت: البته بقیه عوامل بر روی این اصول تاثیرگذار هستند اما این چهار عنصر اگر اصلاح و تبیین حقیقی شود بهتر میتوانیم سبک زندگی را پیاده کرده و عملیاتی کنیم.
وی خانه را کلیدیترین پایگاه تربیتی و مهد پرورش نسل آینده توصیف کرد و بیان داشت: در کنار خانه به عنوان کانون اصلی، مدرسه نیز جزو اساسیترین و کلیدیترین مراکز تحولی است که قطعاً در سرنوشت نسل آینده میتواند نقشآفرین بوده و مخاطبان این عرصه را به مرحله تکمیل شخصیت و بنیانگذاری این حوزه برساند.
مسجد نقطه فراموش شده در عرصه تربیتی
نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان مسجد را نقطه فراموش شده در عرصه تربیتی اعلام کرد و افزود: قلب و کانون تپنده فرهنگ و تمدن اسلامی مساجد هستند که حتی ساختن شهری نمونه نیز باید بر محوریت مساجد باشد که با تعریفی که از مسجد به عنوان نقشآفرین پویا و حرکتهای تاثیرگذار انجام میشود قطعاً در تربیت انسانی و اسلامی تاثیرگذار است.
وی در پایان از رسانهها به عنوان پدیدهای نو اما تاثیرگذار در عرصه تولید سبک زندگی ایرانی یاد کرد و گفت: قطعاً با توجه به این چهار عرصه میتوانیم سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی را با نقشآفرینی پدران و مادران، معلمان و مربیان، ائمه جماعات و روحانیون و دلسوزی اصحاب رسانه و فعالان این حوزه انجام داده و نقشآفرینی کنیم.
نظر شما