پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ اسفند ۱۳۹۱، ۱۶:۵۴

تمهیدات لازم برای کنترل و تنظیم بازار در شهرستان دره شهر اندیشیده شد

تمهیدات لازم برای کنترل و تنظیم بازار در شهرستان دره شهر اندیشیده شد

ایلام - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت شهرستان دره شهر گفت: تمهیدات لازم برای کنترل و تنظیم بازار در ایام نوروز در شهرستان دره شهر اندیشیده شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، روح الدین هاشمی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تمهیدات لازم برای کنترل و تنظیم بازار در ایام نوروز در شهرستان دره شهر اندیشیده شده است.

وی افزود: انواع برنج، لبنیات، خشکبار، کیف، کفش، مواد پروتئینی گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم مرغ، ماهی و کالاهای ضروری مورد نیاز مردم در این نمایشگاه ها عرضه می شود و دردسترس مردم قرار می گیرد.

وی ادامه داد: به همین منظور علاوه بر نمایشگاه های عرضه مستقیم کالا از محصولات پنج استان کشور به مدت 10 روز دراین شهرستان 110 تن گوشت قرمز، 120 تن برنج با نرخ تعادلی و 80 تن میوه وارد بازار می شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت شهرستان دره شهر در پایان گفت: در ایام نوروز چهار تیم بازرسی کار نظارت و بازرسی بر بازار را برعهده دارند.

کد خبر 2015761

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha