به گزارش خبرنگار مهر خبرنگاران ،عکاسان و گزارشگران منتخب رسانه های دیدار ی و شنیداری کشوری در بازدید از طرح انسداد مرز در منطقه سیستان با تجهیزات اپتیکی ، الکترونیکی و همچنین سایر تاسیسات و موانع ایجاد شده در نقاط صفر مرزی آشنا شدند.
فرمانده هنگ مرزی زابل در حاشيه بازديد خبرنگاران و اصحاب رسانه از مرز زابل با بيان اينكه استان سيستان و بلوچستان داراي هزار و 250 كيلومتر مرز خاكي و 310 كيلومتر مرز آبي است گفت: منطقه زابل 272 كيلومتر با افغانستان داراي مرز مشترك است که برای انسداد مرز از روش های مختلفی از جمله سيم خاردار ،سدهاي بتني ، كانال و خاكريز استفاده شده است.
محور زابل یکی از امن ترین راه های سیستان و بلوچستان است
سرهنگ محمود امیری با بیان اینکه جاده زابل به يكي از امن ترين محورها در استان تبدیل شده است افزود: در این رابطه نسبت به ایجاد 8 کیلومتر سیم خاردار ، احداث 177 کیلومتر کانال و همچنین 55 کیلومتر دیوار بتنی در طول مرز مشترک بین کشور افغانستان و منطقه سیستان اقدام شده است.
وی عمق كانال ها ی ایجاد شده در طول نوار مرزی را چهار متر و عرض آنان بيش از هشت متر عنوان کرد و افزود: در حال حاضر امکان تجاوز و هر گونه ورود غیرمجاز از سوداگران مرگ و یا افراد متجاوز گرفته شده است.
وی با بيان اينكه در گذشته قاچاقچيان از جاده زابل براي جابه جايي سوخت و كاروان هاي اتباع بیگانه استفاده مي كردند افزود: در گذشته كاروان هاي قاچاق موادمخدر، سوخت و جابه جايي اتباع خارجي از اين محور استفاده مي كردند که با اقدامات صورت گرفته، جاده زابل به يكي از امن ترين محورها بدل شده است.
نظر شما