به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه يكشنبه در جلسه شوراي اداري استان كردستان كه با حضور مديران ادارات و سازمان هاي دولتي اين استان برگزار شد، ضمن تقدير از خدمات موسي مرادياني، آرش لهوني به عنوان سرپرست معاونت توسعه مديريت و منابع انساني استاندار كردستان معرفي شد.
در اين مراسم در ابتدا استاندار كردستان به عنوان سخنران در جايگاه قرار گرفت و بخش اصلي سخنان خود را به توانمندي هاي معاون سابق خود كه بازنشست شده بود اختصاص داد و موسي مرادياني را يكي از بهترين مديران استان كردستان عنوان كرد.
موسي مرادياني نيز در ادامه اين نشست در سخنراني نسبتا طولاني به فعاليت ها و اقدامات كاري خود در بخش هاي مختلف اشاره كرد و گفت: در تمامي سالهاي مديريت در استان كردستان تلاش كرده ام به بهترين شكل به مردم خدمت كنم.
آرش لهوني سرپرست جديد معاونت توسعه مديريت و منابع انساني استاندار كردستان نيز در اين مراسم ضمن تقدير از مديران استان بيان كرد: انتظار مي رود كه در ادامه و در سال آينده نيز مديران با تلاش و پشتكار بيشتر در راستاي خدمت بهتر به مردم در صحنه حضور داشته باشند.
موسي مرادياني از بدو پيروزي انقلاب اسلامي ايران در پست هاي مختلف مديريتي در استان كردستان فعاليت داشته است كه از آن جمله مي توان به بخشداري، فرمانداري، معاون هماهنگي امور عمراني استاندار، رئيس شبكه برق استان، رئيس هيئت هاي مختلف ورزشي و در نهايت معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار كردستان اشاره كرد.
آرش لهوني سرپرست جديد معاونت توسعه مديريت و منابع انساني استاندار كردستان نيز پيش از اين مدير عامل جمعيت هلال احمر استان كردستان بود.
نظر شما