به گزارش خبرنگار مهر، مهران تیشه گران شامگاه سه شنبه در مراسم تجلیل از ورزشکاران هندبال تیم شهید شکوهی سنندج که موفق به کسب عنوان سوم رقابت های لیگ برتر شده بودند، اظهار داشت: سرمایه گذاری و ورود بخش خصوصی به حوزه ورزش می تواند موجب توسعه ورزش استان شود.
وی با اشاره به پتانسیل بالای استان کردستان و توانمندی ورزشکاران افزود: حمایت مادی و معنوی بخش خصوصی و مسئولان می تواند ورزش استان را به جایگاه واقعی خود برساند.
مدیر کل ورزش و جوانان کردستان بیان کرد: خوشبختانه برای نخستین بار است که یک باشگاه خصوصی توانسته در لیگ برتر مقام سوم را کسب کند و این نشان از توانمندی ورزشکاران استان است.
تیشه گران یادآور شد: نیاز است با برنامه ریزی مناسب و جذب اسپانسرهای توانمند در راستای ارتقاء ورزش استان گام های اساسی برداشته شود.
وی ادامه داد: استان کردستان پتانسيل و ظرفيت هاي بالايي را در رشته هندبال دارد و انتظار مي رود با تجهيز کردن هيئت ها هندبال شاهد رشد و توسعه اين رشته ورزشي باشيم.
مدیر کل ورزش و جوانان کردستان با اشاره به اينکه استمرار و تداوم برنامه هاي مناسب و جذب اسپانسر مي تواند موجبات تقويت اين رشته ورزشي را در پي داشته باشد، افزود: تعامل و همکاري هيأت و ورزشکاران ضروري است.
تیشه گران گفت: با وجود کمبود اعتبارات و بسیاری از مشکلات هندبال بانوان کردستان پيشرفت خوبي داشته و انتظار مي رود اين روند همچنان ادامه داشته باشد.
وی افزود: کردستان پتانسيل لازم را دارد که پايگاه هندبال در غرب کشور شود و انتظار مي رود با برنامه رییزی مناسب اين امر در آينده نزديک محقق شود.
مدیر کل ورزش و جوانان کردستان اظهار داشت: تجلیل از بانوان هندبالیست استان کردستان کم ترین کاری است که می توان انجام داد چرا که آنها کار بسیار ارزشمندی در راستای توسعه ورزش استان برداشته اند.
نظر شما