پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۲ اسفند ۱۳۹۱، ۱۷:۵۷

حجت الاسلام خاتمی انتقاد کرد:

نگاه به همه چیز با عینک سیاست/ به علم رنگ سیاسی می زنند

نگاه به همه چیز با عینک سیاست/ به علم رنگ سیاسی می زنند

زنجان - خبرگزاری مهر: نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه زنجان گفت: یکی از آفت‎های جامعه ما این است که سیاست‌زده شده‎ایم و به همه چیز با عینک سیاست می‎نگریم که آسیب این نوع دید در جامعه به فراوانی مشاهده شده است، زیرا اغلب قدرتمندان برای عقب نگه داشتن جهان سوم از رشد علمی سعی می‎کنند رنگ سیاسی به علم بزنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‎‌الاسلام علی خاتمی ظهر سه شنبه در اجلاس مشترک روسای واحدها و مراکز دفاتر فرهنگی اسلامی منطقه دو دانشگاه آزاد اسلامی افزود: یکی از آفت‎ها نگرش سیاسی به تمام موضوعات این است که باعث عدم رشد علوم انسانی در جامعه می‌شوند و این در حالی است که علوم انسانی در جامعه تأثیر و نقش ویژه‎ای دارد.

وی با اذعان به اینکه متاسفانه علم در جامعه سیاست زده شده که این یکی از آفت ها محسوب می شود افزود: در کشورهای جهان سوم برای اینکه علم رشد نکند برچسب های سیاسی به علم و علما می زنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه زنجان ادامه داد: با توجه به تاریخ علم در ادوار مختلف در می‎یابیم که رشد و بالندگی علم با نقادی حاصل شده است و همچنین رواج بحث‎های آزاد نیز در این زمینه در پیشرفت علم تأثیر به‌سزایی داشته است.

 حجت الاسلام خاتمی با اشاره به لزوم تبیین آموزه‌های دینی در خانواده‎ها افزود: بسیاری از دانشجویان دارای فطرت پاکی هستند که برای برخی از این دانشجویان آموزه‎های دینی در خانواده‎ها به خوبی تبیین نشده است که این امر گاهی باعث ورود ضررها و آسیب‎های اجتماعی به این دانشجویان می‌شود.

حجت الاسلام خاتمی 80 درصد دانشجویان را از قشرخاکستری و  20درصد دانشجویان را از قشر فعال عنوان کرد و افزود: باید با فراهم کردن بستر مناسب دانشجویان خاکستری باید پویا و به ارزش های ایرانی اسلامی پایبند شوند.

وی گفت: با توجه به تاریخ علم در ادوار مختلف در می‎یابیم که رشد و بالندگی علم با نقادی حاصل شده است و همچنین رواج بحث‎های آزاد نیز در این زمینه در پیشرفت علم تأثیر به‌سزایی داشته است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان گفت: فارغ التحصیل کردن دانشجو از دانشگاه هنر نیست بلکه فرد متعهد،مجرب و متخصص تحویل جامعه دادن هنر است.

کد خبر 2017493

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha