به گزارش خبرنگار مهر، افشین قطبی بعدازظهر سهشنبه در نشست با مسئولان جهادکشاورزی استان بوشهر با اعلام این مطلب اظهار داشت: در بهمن ماه سال جاري در واحدهای پرورش نيمچه گوشتي استان بیش از 1.5 میلیون قطعه جوجهريزي صورت گرفت كه در مقایسه با زمان مشابه سال قبل 74 درصد رشد را نشان ميدهد.
وی ادامه داد: پیشبینی میشود بیش از دو هزار و400 تن گوشت مرغ دراستان تولید شود و در ایام پرتقاضای سال یعنی نیمه اسفند تا نیمه فروردین سال آینده به بازار عرضه شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان بوشهر با اشاره به تولید سال گذشته گوشت مرغ در سال گذشته به میزان 19هزار و 500 تن، اضافه کرد: پیشبینی میکنیم امسال میزان تولید گوشت مرغ در استان از مرز 20 هزارتن فراتر رود.
وی به فعالیت مرغداریهای استان بوشهر اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: در حال حاضر 154 واحد مرغداري به ظرفيت چهار میلیون قطعه جوجه ریزی در هر دوره در استان بوشهر مشغول به فعاليت هستند.
قطبی ادامه داد: از محل تسهیلات طرح توسعه بخش كشاورزي نيز تاکنون 49 طرح مرغداری به ظرفيت یکمیلیون و 700 هزار قطعه با اعتبار 213 میلیارد ريال مصوب شده كه در حال احداث بنا و یا عقد قرار داد با بانكهاي عامل هستند.
وی استفاده بهینه از شرايط آب و هوايي استان، استفاده از تجهيزات مدرن در سالنهاي پرورشي، بهبود مديريت پرورش و تغذيه با استفاده از تجربيات كارشناسان بخش تخصصي و تلاش و تجربه ارزنده تولیدکنندگان را عامل عمده توسعه اين صنعت در استان بيان کرد.
لازم به ذکر است که استان بوشهر رتبه اول شاخص پرورش و ضریب تبدیل در پرورش طیور گوشتی کشور را دارا است.
نظر شما