سيدمسعود عسگريان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بودجه شهرداري ستاد و مناطق چهارگانه شهرداري همدان در سال 92، 178 ميليارد تومان است كه از اين ميزان 107 ميليارد تومان به اجراي پروژههاي عمراني اختصاص دارد.
عسگريان با بيان اينكه بودجه شهرداري همدان در چهار سال اخير از سير افزايشي خوبي برخوردار بوده است، گفت: بودجه سال آينده شهرداري مطابق قانون و بر اساس روال همه ساله در ماههاي پاياني سال براي تصويب به شوراي اسلامي شهر ارسال شده است.
وي با بيان اينكه بودجه عمراني در موضوعات حمل و نقل و ترافيك شهري، خدمات شهري، مباحث فرهنگي- اجتماعي و در اجراي زيرساختهاي مهم و قابل توجه بسيار حائز اهميت است، اظهار داشت: شهرداري همدان 15 سازمان دارد كه بودجه هر يك از آنها به صورت مستقل تعريف شده است و بودجه ستاد و سازمانهاي شهرداري در مجموع رقمي حدود 230 ميليارد تومان است.
شهردار همدان با تأكيد بر اينكه رقم دقيق بودجه شهرداري توسط شوراي اسلامي شهر به تصويب خواهد رسيد، گفت: بودجه شهرداري همدان از يك ماه و نيم پیش در صحن شوراي اسلامي شهر در حال رسيدگي است.
عسگريان با بيان اينكه بودجه شهرداري همدان در سال 92 نسبت به سال 91 از رشد چشمگيري برخوردار بوده است، گفت: بودجه شهرداري ستاد و مناطق چهارگانه همدان در سال 91، 137 ميليارد تومان بوده است.
وي با بيان اينكه در طول سال 91، هيچ يك از پروژههاي در حال اجراي شهرداري تعطيل نشده است، به مشکلات موجود در بحث تملک املاک واقع در مسير پروژهها اشاره کرد و گفت: همه ساله بيش از 10 الي 12 درصد از بودجه شهرداري صرف تملك املاك مردم ميشود، كمااينكه در سال 91 حدود 15 ميليارد تومان از بودجه شهرداري همدان صرف تملك املاك واقع در مسير شده است.
عسگريان در خصوص میزان تحقق بودجه سال 91 نيز گفت: اين بودجه تا پايان سال 91 به صورت 100 درصد محقق خواهد شد و تا اين تاريخ نيز نزديك به 83 درصد آن محقق شده است.
نظر شما