پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۷ اسفند ۱۳۹۱، ۹:۳۰

پیشنهاد نوروزی هنرمندان به مردم

تهران از لس‌آنجلس زیباتر است/ تعطیلات برویم پارک و موزه

تهران از لس‌آنجلس زیباتر است/ تعطیلات برویم پارک و موزه

محمد زرین‌دست با تاکید بر اینکه مردم مسافرت نوروزی به شهرهای رنگارنگ ایران را از دست ندهند، تاکید کرد: تهران از زیباترین شهرهای آمریکا همچون لس‌آنجلس هم زنده‌تر و زیباتر است.

محمد زرین‌دست، کارگردان سینما در گفتگو با خبرنگار مهر پیشنهاد نوروزی خود برای مردم در تعطیلات پیش‌رو را اینگونه بیان کرد: به مردم خوب کشورم پیشنهاد می‌کنم در ایام عید به شهرهای رنگارنگ ایران سفر کنند؛ چراکه هیچ جای دنیا زیبایی و جذابیت ایران را ندارد. زیبایی‌های ایران نه در امارات، ترکیه، مالزی و نه در هیچ یک از کشورهای اروپایی دیده نمی‌شود.

سفر به مشهد یادمان نرود

کارگردان فیلم سینمایی "سر گیجه" ادامه داد: اصفهان، شیراز، یزد، تبریز، همدان، شهرهای زیارتی به‌ویژه مشهد و سایر شهرهای ایران هرکدام برای خود بهشتی هستند که باید به این شهرهای گوناگون سفر کرده و از هر یک لذت ببریم.

این کارگردان در راستای ادامه پیشنهادهایش افزود: خودم بارها به این شهرها و دیگر شهرهای ایران سفر کردم و از هر کدام به شکلی لذت بردم. من با اینکه به خیلی از شهرهای دنیا رفته‌ام اما باور کنید هیچکدام زیبایی و حال و هوای شهرهای ایران را ندارند.

کارگردان فیلم سینمایی "قفس طلایی" درباره پیشنهاد خود به افرادی که به تهران سفر می‌کنند نیز گفت: مسافران تهران مطمئن باشند که از تماشای پایتخت لذت می‌برند. به جرات می‌توانم بگویم که تهران از زیباترین شهرهای آمریکا هم زیباتر است. من لس آنجلس زندگی کرده‌ام و بدون هیچ اغراقی می‌گویم آنجا به لحاظ حال و هوا و احساس مثل یک شهر مرده می‌ماند اما تهران واقعا یک شهر زنده است.

زرین‌دست در پایان گفت: امیدوارم سایر هم‌وطنانمان از شهرستان‌ها به تهران سفر کنند و از تماشای پارک‌ها، موزه‌ها، مراکز خرید و سایر مناظر زیبای آن لذت ببرند.

کد خبر 2017958

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha