پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ اسفند ۱۳۹۱، ۱۴:۱۱

حجت الاسلام توکلی:

بستر هاي تحقق جرم در جامعه از بين برود

بستر هاي تحقق جرم در جامعه از بين برود

کرمان - خبرگزاری مهر: رئيس كل دادگستري استان كرمان گفت: شوراي پيشگيري از وقوع جرم بايد بستر هاي تحقق جرم در جامعه را شناسايي و زمينه رشد و بقاء آن را از بين ببرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام علي توكلي در جلسه شوراي پيشگيري از وقوع جرم استان کرمان گفت: بايد در راستای برگرداندن ارزشهاي اخلاقی به جامعه گام برداشت.

وي با ذكر آيه سه سوره طلاق اظهار داشت: در بسياري از مسائل روزمره زندگي بن بستهائي وجود دارد كه خداوند در قرآن راه برون رفت از اين بن بست ها را تقواي الهي ذكر كرده است.

اين مسئول قضايي تاكيد كرد: در جامعه امروزي روحيه تعاون ضعيف شده كه اين امر يك تهديد اجتماعی محسوب مي شود.

وي برخوردهاي فعلي با معضلات و ناهنجاريهاي اجتماعي را جنگيدن با معلولها دانست و تصريح كرد: بايد با آسيب شناسي و ريشه يابي مسائل علتهاي بروز جرم و معضلات اجتماعي را از جامعه حذف كرد.

نماينده عالی قوه قضائيه در استان كرمان ابراز داشت: بايد با يك طرح، انقلابي در نگرش افراد ايجاد كرد زيرا تا زمانی كه افراد حد و مرز خود را ندانند و وظيفه خود را نشناسند نظم روابط اجتماعي بهم خورده و ناهنجاريها و معضلات و جرائم تداوم خواهد داشت.

وي ابراز اميدواري كرد: در سال آتي در ساير برنامه ريزي و هدف گذاري شاهد پيشگيري و كاهش رفتارهاي غير اخلاقي و تنشهاي اجتماعي در جامعه باشيم.
 

کد خبر 2018018

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha