پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۳ اسفند ۱۳۹۱، ۱۴:۳۳

بختیاری زاده در گفتگو با مهر:

آلومینیوم را در قم ذوب می‌کنیم

آلومینیوم را در قم ذوب می‌کنیم

قم - خبرگزاری مهر: مربی تیم فوتبال صبای قم گفت: با توجه به آمادگی خوبی که تیم دارد نسبت به کسب سه امتیاز از دیدار خانگی با تیم آلومینیوم هرمزگان امیدوار هستیم.

ناصر بختیاری زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، تصریح کرد: با مشخص شدن وضعیت بالای جدول، اکنون ما این شانس را داریم که دو سه پله دیگر در جدول رده بندی بالاتر برویم و این مهم انگیزه بازیکنان ما را برای پیروزی برابر تیم آلومینیوم هرمزگان چند برابر کرده است.

وی تصریح کرد: پنج بازی تا پایان لیگ دوازدهم در پیش داریم و در تمام دیدارها با توان بالا به دنبال کسب سه امتیاز هستیم، ما سه بازی در خانه برابر حریفان خود برگزار می کنیم و در دو دیدار نیز میهمان رقبای لیگ برتری خواهیم بود.

مربی تیم فوتبال صبای قم بیان داشت: کسب پیروزی در هر پنج بازی باقی مانده از لیگ دوازدهم مهمترین هدف ما است و انشاءالله در دیدارهایی که در خانه و همچنین زمین حریفان لیگ برتری خواهیم داشت، به راحتی امتیاز از دست نمی دهیم.

وی در ادامه به آمادگی بالای تیمش برای دیدار روز بیست و هفتم اسفند ماه با آلومینیوم هرمزگان اشاره کرد و عنوان داشت: نتیجه بازی در زمین مسابقه مشخص می شود ولی ما قطعا از هر فرصتی برای شکست دادن حریف استفاده خواهیم کرد.

بختیاری زاده بازی تیمش مقابل آلومینیوم هرمزگان در مصاف دو تیم از هفته سیزدهم دور برگشت رقابت‌های لیگ برتر فوتبال را بسیار مهم ارزیابی و در ادامه تصریح کرد: ما در تمام بازی‌ها برای بردن و کسب سه امتیاز بازی می‌کنیم و امیدوارم در دیدار با آلومینیوم هرمزگان نیز در این مسیر موفق باشیم.

وی ادامه داد: تیمی که در استفاده از فرصت‌ها، باهوش‌تر عمل کند سه امتیاز را می‌گیرد ولی ما در خانه خود صد در صد برای کسب سه امتیاز بهترین بازی را ارائه می‌کنیم تا بدین ترتیب نهمین پیروزی این فصل را کسب کرده و به نیمه بالای جدول برویم.

مربی تیم فوتبال صبای قم با اشاره به تعطیلات لیگ برتر، اظهار کرد: ما بعد از تعطیلات لیگ برتر در دیدار هفته سی و یکم باید روز شانزدهم فرودین ماه در خارج از خانه به مصاف تیم فوتبال فولاد خوزستان برویم و روز بیست و سوم فروردین ماه در قم میزبان تیم سایپا البرز خواهیم بود.

وی عنوان کرد: با توجه به وضعیت خوبی آمادگی جسمانی بازیکنان، بیشتر کار با توپ و تاکتیک های ویژه دیدار با آلومینیوم هرمزگان را تمرین خواهیم کرد و تمام تلاش ما این است که در رقابت با حریف یکی از بهترین بازی های خود را به نمایش گذاشته و انشاءالله سه امتیاز را کسب کنیم.

دیدار صبای قم و آلومینیوم هرمزگان در هفته سی ام لیگ برتر فوتبال از ساعت 16 روز یکشنبه بیست و هفتم اسفند ماه در قم برگزار می شود.
 

کد خبر 2018098

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha