پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۴ اسفند ۱۳۹۱، ۱۴:۱۵

با حکم وزیر آموزش و پرورش؛

سیدصادق رضایی تا سه سال دیگر به عنوان مدیرعامل کانون ابقا شد

سیدصادق رضایی تا سه سال دیگر به عنوان مدیرعامل کانون ابقا شد

وزیر آموزش و پرورش پس از تصویب مجمع عمومی، طی حکمی سیدصادق رضایی را به مدت سه سال دیگر در سمت مدیرعاملی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ابقا کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا حاجی‌بابایی به عنوان رئیس مجمع عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان، در این حکم به «تعهد، شایستگی و تجارب ارزشمند سیدصادق رضایی» اشاره و با استناد به صورت جلسه این مجمع، حکم وی را در این سمت سه سال دیگر تمدید کرده است.

حاجی‌بابایی در حکم انتصاب رضایی در این مسوولیت همچنین اظهار امیدواری کرده است که وی با توکل به خداوند متعال و پیروی از منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و با مشارکت و هم‌فکری مدیران ستادی و استانی و کارشناسان در جهت تحقق اهداف کانون اهتمام ویژه‌ای داشته باشد.

وزیر آموزش و پرورش در بخشی از این حکم بر ایجاد امکانات لازم جهت رشد و پرورش فکری و ذوقی کودکان و نوجوانان و کمک به شکوفایی استعدادهای آنان بر اساس ارزش‌های نظام تعلیم و تربیت اسلامی نیز تأکید کرده است.

وی همچنین تأسیس مراکز عرضه کتاب و آموزش‌های فرهنگی و هنری ویژه کودکان و نوجوانان در نقاط مختلف کشور، تهیه و استفاده از وسایل سمعی و بصری و تدارک وسایل آموزشی، تولید، خرید، توزیع و نمایش فیلم‌های مخصوص کودکان و نوجوانان را به عنوان وظایف مدیرعامل کانون مورد توجه قرار داده است.

حاجی‌بابایی در این حکم همچنین تولید تئاتر، برگزاری جشنواره و نمایشگاه‌های هنری برای کودکان و نوجوانان و جهت‌دهی تمامی فعالیت‌های پرورشی در این حوزه با محوریت مدارس را مورد تأکید قرار داده است.

رئیس مجمع عمومی کانون در پایان توفیق روزافزون رضایی را در انجام مسوولیت‌ها و سایر وظایف محول در جهت دست‌یابی به اهداف تعلیم و تربیت در راستای سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی ایران و دولت خدمت‌گزار از درگاه خداوند مسالت کرده است.

سید صادق رضایی بهمن ماه سال 1388 به مدت سه سال به این سمت منصوب شده بود و مجمع عمومی کانون روز 7 بهمن امسال این مسئولیت را بار دیگر تمدید کرد.
 

کد خبر 2018560

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha