پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۱ تیر ۱۳۸۴، ۱۰:۵۸

با هدف پايان دادن به دخالتهاي مسكو در امور تفليس

واشنگتن تايمز: گرجستان براي رهايي از روسيه از آمريكا كمك خواست

مقامات گرجستان در حالي كه از دخالت هاي روسيه در كشورشان به تنگ آمده اند از آمريكا خواستند با برخورد لازم با مسكو، به اين دخالت ها پايان دهد.

به گزارش خبرگزاري مهربه نقل ازروزنامه واشنگتن تايمز، پارلمان گرجستان از آمريكا خواست فشاري ديپلماتيك بر روسيه وارد آورد تا اين كشور از دخالت در امور تفليس دست بردارد.

نينو بورجانادزه ( Nino Burjanadze ) سخنگوي پارلمان اين كشور پس از ديدار با منابع رسمي آمريكا و اعضاي كنگره،  در پيامي كه به واشنگتن فرستاد، اعلام كرد: گرجستان در سال هاي اخير پيشرفت هاي سياسي داخلي و خارجي متعددي را بدست آورده  و در بسياري بخش ها خود را اصلاح نموده است.

وي اظهار داشت: هم اكنون دولت گرجستان از آمريكا مي خواهد در ادامه پيشرفت ها تفليس را حمايت كند و با فشار ديپلماتيك بر روسيه، دخالت هاي اين كشور را بر اين كشور كاهش دهد.

جانادزه تاكيد كرد: روسيه پيشبرد صلح را در گرجستان پيگيري نمي كند و فقط درصدد است در اين كشور اعمال قدرت كند. ما گمان مي كنيم درگيري هايي كه هم اكنون در گرجستان وجود دارد، مانع عضويت ما در ناتو شده است.

 

کد خبر 201923

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha