محمود رضا شیرازی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: از امروز کار جمع آوری متکدیان از سطح شهر در دستور کار شهرداری قرار گرفت. کار جمع آوری متکدیان براساس توافق صورت گرفته با مسئولان اردوگاه «کلبه امید» (مرکز بازپروری معتادان و متکدیان ) انجام می شود.
شیرازی با بیان اینکه همه ساله و به ویژه در آستانه نوروز شغلهای کاذب وموقتی همچون فروش گل توسط کودکان بر سر چهار راه ها و یا فروش ماهی و سبزه رواج پیدا می کند، اظهار کرد: میهمان پذیر بودن آبادان از یکسو و تلاش در جهت زیبا سازی چهره شهر از سوی دیگر سبب شد تا از امروز کار جمع آوری متکدیان
را در آستانه نوروز به انجام برسانیم.
وی تصریح کرد: عوامل اجرایی شهرداری با تمام توان و با همکاری نیروی انتظامی دراین زمینه اقدامات خود را آغاز کرده است. ظرف دو یا سه روز آینده این موارد یا به طور کلی رفع و یا بسیار اندک خواهد شد.
اخطار به سازندگان ساختمان
شهردار آبادان در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص آن دسته از کسانی که در حال ساختمان سازی هستند، گفت: این افراد برابر قانون اجازه دارند تنها یک سوم خیابان را بگیرند و بیشتر از آن تخطی از قانون محسوب می شود. همچنین در صورت تجاوز بیش از حد معمول و متعارف در تصرف خیابانها و کوچه ها شهرداریهای مناطق و نواحی می بایست با این افراد برخورد کنند.
وی با بیان اینکه در آستانه نوروز ضمن ارائه تذکر و اخطارهای لازم به این افراد از آنان خواسته شده تا نسبت به جمع آوری مصالح اقدام کنند، اظهار کرد: طبق برنامه ریزی صورت گرفته از دو روز آینده کار جمع آوری مصالح توسط نیروهای شهرداری انجام می گیرد.
شیرازی تصریح کرد: با توجه به اخطارهای قبلی در صورت مشاهده مصالح در سطح معابر که علاوه بر نازیبا کردن شهر مشکلاتی را برای شهروندان در هنگام تردد ایجاد کرده اند جمع آوری می شوند و هیچگونه خسارتی نیز به آنان پرداخت نمی شود.
نظر شما