رسول خطیبی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه او به تنهایی نمی توانست موفقیت تیم گسترش فولاد تبریز در فصل جاری لیگ دسته اول را رقم بزند، اظهار داشت: واقعا امسال همه عوامل باشگاه از مدیریت و هیئت مدیره گرفته تا تدارکات دست در دست هم اتفاقی رقم زدند که نتیجه آن صعود گسترش فولاد تبریز به لیگ برتر بود و من این را صادقانه می گویم که به تنهایی هرگز نمی توانستم چنین کاری را انجام دهم.
وی افزود: با اینکه هنوز می گویم که صعود ما قطعی نشده اما به لطف خدا و ائمه صعودمان را در شهر مقدس مشهد و در جوار حرم امام رضا (ع) مسجل کرده و جشن صعود را در تبریز و در حضور هوادارانمان برپا خواهیم کرد.
خطیبی با تقدیر از حمایت رسانه های استانی از وی و تیم گسترش فولاد تبریز در فصل جاری عنوان داشت: ما واقعا این تیم را که متشکل از بازیکنان بومی و جوان است، با زحمت زیادی جمع کردیم و حتی بازیکنان تبریزی که در شهرهای دیگر توپ می زدند را به تبریز آوردیم و در این میان حمایت اصحاب رسانه سبب شد تا من انگیزه ام بیشتر شده و با این بازیکنان در مسیر موفقیت قرار بگیرم.
وی ادامه داد: امیدوارم به عنوان یک بازیکن و مربی تبریزی، در سالهای بعدی نیز آنقدر خوب کار کنم که بتوانم برای فوتبال شهر خودم موثر واقع شده و فقط در تبریز مربیگری کنم، یکی از اهداف مهم من در زندگی این است که به شهر تبریز خدمت کنم و به جوانان شهرم بها داده و آنها را به سوی موفقیت سوق دهم.
سرمربی جوان و موفق تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز با بیان اینکه تحت تاثیر یک جمله، انگیزه خاصی برای رونق فوتبال تبریز پیدا کرده است، گفت: حدود سه سال پیش بود از یک نفر شنیدم که می گفت فوتبال تبریز دیگر بازیکنانی همچون باقری، خطیبی ها، دینمحمدی ها و ... را به خود نمی بیند، همان یک جمله مرا به این واداشت که به فکر بومی گرایی در فوتبال تبریز بیفتم.
وی افزود: در فوتبال تبریز تا جایی که من می دانم، فقط واسیلی گوجا زمانی آمد و از محلات بازیکن شناسایی کرد و فوتبال تبریز را بومی کرد و پس از آن من بودم که این کار را کردم و فوتبال تبریز دوباره پس از سالها شاهد حضور بازیکنان بومی در تیمهای خود شد. البته من هیچ ادعایی ندارم و تنها برای شهرم خدمت کرده ام.
همه بهترین ها باید از تبریز باشند
خطیبی با اشاره به اینکه متاسفانه در فوتبال تبریز خیلی ها به جای حمایت، همدیگر را تخریب می کنند، اظهار داشت: چرا نباید فوتبال تبریز مثلا یک کارشناس در برنامه تلویزیونی شبکه های سراسری از جمله شبکه سه نداشته باشد؟ به نظر من همه بهترین ها از جمله مدیر، مربی، بازیکن، سرپرست، کارشناس، خبرنگار باید از تبریز باشند چون این شهر پتانسیل و ظرفیت لازم را برای این کار دارد.
وی گفت: نباید در فوتبال تبریز کسی پشت سر دیگری بد بگوید، باید از یکدیگر پشتیبانی کنیم و اگر کسی هم واقعا بد است، نباید او را تخریب کنیم. ما در تبریز قدر داشته های با ارزش خود را نمی دانیم اما مثلا اگر یک مربی یا بازیکن غیر بومی به تبریز بیاید، همه امکانات را در اختیار آنها می گذاریم اما برای بومی ها اینگونه نیست.
وی در عین حال از حمایت باشگاه گسترش فولاد تبریز از وی و بازیکنان این تیم به نیکی یاد کرد و افزود: واقعا باشگاه گسترش فولاد نشان داد که در بها دادن به بومی ها عملکرد بسیار خوبی دارد و به نظر من نتیجه این اعتماد، موفقیت تیم فوتبال این باشگاه در فصل جاری لیگ دسته اول باشگاه های کشور بود.
سه تیم که سهل است، تبریز ظرفیت چهار تیم لیگ برتری را دارد
سرمربی – بازیکن گسترش فولاد تبریز که در فصل جاری گل های حساسی برای تیمش به ثمر رسانده در خصوص اینکه آیا فوتبال تبریز ظرفیت داشتن سه تیم در لیگ برتر را دارد، تاکید کرد: شما می گوئید سه تیم اما من می گویم که تبریز حتی می تواند چهار تیم در لیگ برتر داشته باشد چراکه ما در شهرمان همه امکانات از جمله هتل، زمین فوتبال و هر امکانات لازم دیگر را داریم و فراموش نکنیم که در سالیانی نه چندان دور تبریز در جام آزادگان که آن زمان سطح اول فوتبال کشور بود، سه تیم داشت و جالب اینکه هر سه تیم در ورزشگاه باغشمال بازی می کردند. ما الان در تبریز به غیر از ورزشگاه تختی، استادیوم یادگار امام (ره) و بنیان دیزل را هم داریم و به نظرم حتی در صورت حضور چهار تیم از این شهر در لیگ برتر، دچار مشکل نمی شویم.
وی ادامه داد: با صعود گسترش فولاد و شهرداری به لیگ برتر، معتقدم که فوتبال تبریز رونق بیشتری خواهد یافت و این دو تیم در کنار تراکتورسازی، باعث شکوفایی و رشد فوتبال شهرمان خواهند شد که البته لازم این امر مهم، پشتیبانی و حمایت از همدیگر است. متاسفانه فصل گذشته تیم ماشین سازی به خاطر برخی مسایل از جمله اجازه ندادن به برگزاری مسابقات ماشین سازی در ورزشگاه یادگار امام (ره) و شیطنت برخی ها از یک قدمی صعود به لیگ برتر بازگشت.
خطیبی در این خصوص گفت: من بازهم می گویم که هیچ ادعایی ندارم و به تنهایی نمی توانستم گسترش فولاد را به لیگ برتر برسانم، همه عوامل باشگاه چه آنهایی در کنار تیم فوتبال بودند از جمله کادرفنی، بازیکنان، سرپرست، کادرپزشکی، تدارکات و چه آنهایی که در واحد های مختلف باشگاه از جمله روابط عمومی، امور مالی و ... بودند در این موفقیت نقش بسزایی داشتند.
وی با بیان اینکه آدم کینه ای نیست و برخی اتفاقات در فصل گذشته رخ داد که بخاطر برخی طرز فکرهای نامناسب بود، عنوان کرد: من همیشه تیمی می بندم که همه بازیکنان فرصت حضور در میدان را به دست بیاورند، ما امسال تیمی یکدل داریم و مدیریت سالمی بر باشگاه حاکم است. من اجازه نمی دهم که دور و برم از افراد مختلف پر باشد و حق دخالت و تصمیم گیری را به هیچ کس نمی دهم، با این حال همکارانی در کادرفنی دارم که همه آنها از لحاظ شخصیت، ادب و سن از من بزرگتر هستند و من احترام خاصی به آنها قائل هستم.
گسترش فولاد را در لیگ برتر تک رقمی می کنم
سرمربی آبی پوشان تبریزی در خصوص آینده خود در این تیم گفت: برای فصل آینده در خصوص تجهیز استادیوم صحبت شده و کارهای مقدماتی برای نصب اسکوربورد و نورافکن انجام شده است، در مورد ماندن خودم در گسترش فولاد نیز باید بگویم که هیئت مدیره و مدیریت باشگاه به من لطف دارند و اعلام کرده اند که برای فصل بعد هم روی نیمکت تیم بنشینم. اگر در تیم گسترش فولاد بمانم، در کنار حفظ بازیکنان بومی برای تقویت تیم احتمالا چهار بازیکن لیگ برتری اضافه کنم تا به قول معروف تیم گسترش فولاد حضور آسانسوری در لیگ برتر نداشته باشد. هدف من برای گسترش فولاد کسب رتبه یک رقمی در اولین سال حضور در لیگ برتر است.
وی افزود: در خصوص کادرفنی هم باید بگویم که همه اعضای فعلی باقی خواهند ماند و احتمالا آقای مارکار آقاجانیان به کادر فعلی افزوده شود. همچنین در صورتیکه در مورد بازیکن به مشکل برخورد کنیم، احتمالا حداکثر دو بازیکن خارجی به تیم اضافه خواهیم کرد که البته در این خصوص هم من معتقدم بازیکن خارجی که آنهمه دردسر دارد، باید نفر اول تیم باشد و مثل بعضی بازیکنان خارجی لیگ ما روی نیمکت ننشیند.
طاقت باختن به برادر و پسرم را هم ندارم
خطیبی با اشاره به اینکه به شدت از باخت متنفر است، یادآور شد: من هر چیزی دارم از برادرم حسین است اما در بازی مقابل او هم طاقت باخت ندارم، حتی وقتی با پسرم در پارک بازی فوتبال می کنیم، با اینکه من باید ببازم و به او انگیزه بدهم اما بازهم باختن را دوست ندارم، با این حرفها می خواهم بگویم که در لیگ برتر برای باختن نخواهیم رفت و رتبه یک رقمی برای گسترش فولاد در سال اول هدفی است که من دنبال خواهم کرد.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا در لیگ برتر هم به عنوان بازیکن – مربی در تیم گسترش فولاد حضور خواهد داشت، گفت: من فصل بعد فقط در چند بازی خاص بازی خواهم کرد، مقابل یکی، دو تیم که با آنها کار دارم! اما مقابل تیم های تبریزی اصلا بازی نخواهم کرد.
این چهره محبوب فوتبال تبریز در پایان اظهار داشت: نمی خواهم از خودم تعریف کنم اما پس از پایان بازی با شهرداری اراک، آقای شرفی سرمربی این تیم گفت که فورواردهای لیگ برتر باید گلزنی و بازی کردن در خط حمله را بیایند و از رسول خطیبی یاد بگیرند، البته فوتبال ما آنقدر افت داشته است که فرهاد مجیدی که از هم دوره های ماست بهترین بازیکن لیگ برتر به شمار می آید.
گفتنی است تیم گسترش فولاد تبریز با هدایت فنی رسول خطیبی در فصل جاری نتایج فوق العاده ای رقم زده و اکنون برای قطعیت یافتن صعود به لیگ برتر تنها به یک امتیاز از سه بازی باقی مانده خود نیاز دارد. این تیم روز دهم فروردین 92 در مشهد مقدس به میهمانی تیم ابومسلم خواهد رفت.
نظر شما