به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی آخوندی ظهر یکشنبه در ستاد مدیریت بحران استان، از وقوع هفت حادثه بزرگ از ابتدای امسال تاکنون در استان خبر داد و گفت: این وقایع 200 میلیارد تومان برآورد خسارت شده است.
وی با بیان اینکه خشکسالی از بیشترین رقم برآورد خسارت برخوردار بوده است، افزود: از این مبلغ 130 میلیون تومان به خسارت های کشاورزی و دامی در استان اختصاص دارد.
آخوندی همچنین از اجرای طرح استقبال ایمن از بهار در اسفند ماه امسال خبر داد و گفت: این طرح از 25 اسفند آغاز و تا 15 فروردین 92 ادامه دارد.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی یادآور شد: این طرح با هدف آمادگی دستگاه ها برای حوادث احتمالی در نوروز اجرا می شود.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی هم در این نشست از اجرای طرح گشت راهداری در استان خبر داد و گفت: این طرح از 27 اسفند ماه امسال آغاز شده است.
مسعود مالکی با بیان اینکه این طرح با همکاری 125 نیروی راهدار در استان اجرا می شود، اظهارداشت: در این راستا 45 ماشین سبک و سنگین و 18 راهدارخانه فعالیت دارد.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی یادآور شد: این طرح با هدف ایمن سازی و کمک به مسافران نورزی اجرا شده است.
نظر شما