پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ اسفند ۱۳۹۱، ۹:۱۹

حزب الهی در گفتگو با مهر:

آموزش و پرورش میامی مقام اول توسعه متوازن در استان سمنان را از آن خود کرد

آموزش و پرورش میامی مقام اول توسعه متوازن در استان سمنان را از آن خود کرد

میامی–خبرگزاری مهر: معاون آموزش و پرورش شهرستان میامی از کسب مقام اول توسعه متوازن توسط این مدیریت در سطح استان سمنان خبر داد.

مهدی حزب الهی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مدیریت آموزش و پرورش شهرستان میامی توانست از بین 8 شهرستان و دو منطقه آموزش وپرورش استان سمنان مقام اول را از آن خود کند.

وی تصریح کرد: این رتبه در راستای سیاست های آموزش و پرورش و با توجه به سند تحول بنیادین و برنامه پنجم توسعه که توجه به توسعه متوازن رشته ای با نگاه ویژه به آموزش های فنی و حرفه ای و کار دانش دارد، به دست آمده است.

معاون آموزش و پرورش شهرستان میامی اظهار داشت: از طریق تشکیل کارگروه های آموزش خانواده، آشنایی دانش آموزان با مشاغل جدید، اجرای دوره های کار آموزی درغالب طرح هجرت، جلسات مکرر با مدیران مدارس، استفاده از ظرفیت های مشاوره ای شهرستان به دانش آموزان در پایه اول و اولیاء آنها و هدایت تحصیلی دانش آموزان در سطح شهرستان توانستیم به این مقام دست پیدا کنیم.

حزب الهی افزود: یکی از اصول تحول بنیادین در سه دوره ابتدایی، راهنمای و متوسطه که به آن تاکید فراوانی شده است حرفه آموزی و مهارت آموزی دانش آموزان است.

وی در خاتمه تصریح کرد: در این راستا لوح تقدیری از سوی مدیر کل آموزش و پرورش استان سمنان به مدیریت آموزش و پرورش شهرستان میامی اهدا شده است.
 

کد خبر 2020630

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha