به گزارش خبرگزاري مهر، علی شهراد اظهار داشت: در نوروز امسال اعزام بسیجیان به مناطق عملیاتی از گناباد رشدی صعودی و چشمگیری داشته است.
وي افزود: امسال عمده تمرکز مدیریت گردشگری راهیان نور اعزام به یادمانهای هشت سال دفاع مقدس است و این اقدام با تعامل و همکاری با حوزه های مقاومت بسیج محلات انجام می شود.
شهراد گفت: اگر زیرساختهای مورد نیاز بهتر از قبل تامین شود باز هم با استقبال بیشتری در این زمینه رو به رو خواهیم شد.
وی گفت: بسیاری از بازدید کنندگان، خود در امر تامین هزینه های کاروانهای راهیان نور مشارکت مستقیم و تاثیرگذاری دارند.
شهراد بيان كرد: با اعزام بسیجیان به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس ظرفیتهای مناسبی برای مقابله با هجوم فرهنگی دشمنان این مرز و بوم فراهم شود.
شهراد تصريح كرد: امسال بیش از 200 نفر از بسیجیان گنابادی در قالب اردوهای راهیان نور به مناطق عملیاتی در دوران دفاع مقدس در قالب شش اتوبوس شدند.
وي افزود: پیش بینی می شود تا نیمه دوم فروردین سال آینده با اعزام تعداد بیشتری از راهیان نور بیش از 500 نفر از بسیجیان گنابادی از این مناطق دیدن کنند.
نظر شما