مشتاق مالکی در گفتگو با مهر اظهار داشت: این تاکسی ها با استقرار در فرودگاه، پایانه مسافربری، مسیر های خطی و دیگر اماکن به صورت کشیک و شبانه روز مسافران را جابجا خواهند کرد.
وی عنوان کرد: از مجموع تاکسی های کشیک، 30 دستگاه تاکسی بیسیم، 20 دستگاه در پایانه مسافربری، 20 دستگاه در فرودگاه، 100 دستگاه تاکسی گردشی و 30 دستگاه تاکسی خطی است که به مسافران خدمات ارائه می کنند.
وی عنوان کرد: 580 دستگاه تاکسی در سطح شهر بیرجند مشغول به ارائه خدمات به مردم هستند که 200 دستگاه به صورت کشیک در ایام تعطیلات نوروزی فعال خواهند بود.
سرپرست سازمان تاکسیرانی بیرجند گفت: همشهریان می توانند در صورت داشتن شکایت و یا مشاهده هرگونه تخلف از سوی رانندگان تاکسی مراتب را به سامانه پیام کوتاه 300008039 گزارش کنند.
مالکی بیان داشت: تاکسیرانی تلاش دارد با خدمات دهی بهتر و سریعتر به شهروندان آرامش و امنیت را برای برای مسافران و شهروندان در ایام تعطیلات فراهم کند.
نظر شما