عوض حیدرپور در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر درباره عملکرد دولت در سال 91 با توجه به شعار "تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی" گفت: دولت موظف بود در راستای این نامگذاری به میدان بیاید اما برداشتی این است که در راه محقق کردن این شعار و فرمان مقام معظم رهبری، دولت هیچ اقدامی نکرد.
وی گفت: دولت در اول سال 91 اعلام کرد که 28 میلیارد دلار برای واردات کالاهای اساسی در نظر گرفته که البته هنوز گزارش آن به مجلس داده نشده است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: هر قدر از میزان واردات 28 میلیارد دلاری محقق شده باشد به تولید داخل به خصوص کشاورزی و دامداری آسیب رسانده است و این در راستای شعار سال نبود. دولت باید به دنبال تشویق تولید کنندگان می رفت که در این مسیر موفق نبود.
نماینده شهرضا خاطرنشان کرد: گزارشات مختلفی که از وضعیت کشاورزان و تولید کنندگان به ما رسیده است حکایت از این دارد که وضعیت خوب نیست. قیمت گذاری ها را به سمتی بردند که زیر قیمت تمام شده است، بنابراین تولید کننده رغبتی ندارد که کالا تولید کند، این موضوع درباره تولید کنندگان صنعتی هم صدق می کند.
وی در خصوص عملکرد مجلس نهم در سال 91 نیز گفت: مجلس در خرداد ماه کار خود را آغاز کرد و با توجه به تحریم ها راهبرد ما در مجلس کاملاً تغییر کرد.
حیدرپور افزود: ما برنامه 5 ساله پنجم را به گونه ای تنظیم کردیم که کشور با دست و دلبازی اداره شود اما با توجه به تحریم ها راهبرد انقباضی را مد نظر قرار دادیم و نسبت به اصلاح برنامه اقدام کردیم که یک اقدام موثر بود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس یادآور شد: معتقدم مجلس واقع گرایانه تر به مسایل نگاه کرد و بر اساس شرایط برنامه ریزی کرد.
وی گفت: کشور نیازمند آرامش است و بخش وسیعی از امنیت، پیشرفت و پیشبرد اهداف کشور در سایه آرامش به دست می آید، باید به سمتی برویم که براساس هوای نفس حرکت نکنیم. متاسفانه در سالی که گذشت شاهد بودیم که دولت با نفسانیات جلو آمد، در حالی که آن چه مهم است این است که کار برای رضای خدا باشد، ما در مجلس به خودمان هم تذکر می دهیم که فرصت ها را مغتنم بشماریم.
حیدرپور گفت: بخش وسیعی از فرصت های سال 91 به درگیری هایی گذشت که دولت برای مجلس به وجود آورد، باید دقت کنیم سه سال باقی مانده از عمر مجلس نهم را از دست ندهیم و از فرصت ها استفاده درستی کنیم.
نظر شما