پیام‌نما

وَالَّذِينَ اسْتَجَابُوا لِرَبِّهِمْ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَمْرُهُمْ شُورَى بَيْنَهُمْ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ * * * و آنان که دعوت پروردگارشان را اجابت کردند و نماز را برپا داشتند و کارشان در میان خودشان بر پایه مشورت است و از آنچه روزی آنان کرده‌ایم، انفاق می‌کنند؛ * * * زان كه با عقلی چو عقلی جفت شد / مانع بد فعلی و بد گفت شد

۴ فروردین ۱۳۹۲، ۱۳:۱۷

از 25 اسفند ماه سال گذشته تاکنون/

112 فقره تصادف در محورهای خراسان رضوی به وقوع پیوست

112 فقره تصادف در محورهای خراسان رضوی به وقوع پیوست

مشهد - خبرگزاری مهر: جانشین رئیس پلیس راه خراسان رضوی گفت: از 25 اسفند ماه سال گذشته تاکنون 112 فقره تصادف در محورهای اصلی و فرعی این استان به وقوع پیوسته است.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ ناصر امیاری، ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از میان 112 فقره، 48  فقره آن واژگونی خودرو بوده است.

وی با اشاره به افزایش ترافیک در محورهای خراسان رضوی ادامه داد: با پایان یافتن مرحله نخست تعطیلات نوروزی و آغاز بازگشت تعدادی از زائرین و مسافرین به شهرهای خود ترافیک در محورهای ارتباطی خراسان رضوی افزایش یافته است.

جانشین رئیس پلیس راه خراسان رضوی بیان کرد: اکنون در محورهای ارتباطی این استان به ویژه مشهد ترافیک افزایش یافته و نیمه سنگین است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ترافیک در محورهای ارتباطی مشهد و از جمله خروجی به سوی چناران و تربت حیدریه و نیشابور در اتوبان باغچه نیمه سنگین است و تا بعدازظهر امروز بر حجم ترافیک در سایر محورهای استان افزوده شود.

کد خبر 2022320

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha