ستار رحمانی در گفتگو با مهر اظهار داشت: ایستگاه های پلیس درون شهری و مستقر در نقاط پر تردد و دارای ازدحام اطلاعات موردنیاز گردشگران از جمله نقاط گردشگری و تفریحی ،پارک ها ،هتل ها ، موزه ها و آثار تاریخی را در اختیار آنها قرار خواهند داد.
وی افزود: ایجاد امنیت با افزایش ایستگاه های پلیس در سطح شهر های استان یکی از تمهیدات اندیشیده شده در راستای تسهیل در سفری ایمن و توام با رضایت برای شهروندان و گردشگران است.
وی با بیان اینکه در ایام تعطیلات بسیاری از معابر شهری روز های بدون ترافیکی را پشت سر می گذرانند از رانندگان شهری و گردشگران خواست سرعت مطمئنه و مجاز را در معابر شهر های استان رعایت کنند.
رحمانی ابراز امیدواری کرد درسال جدید رانندگان عزیز با رعایت مقررات، طعم شیرین امنیت را دربهار طبیعت برای خانواده خود به ارمغان آورده وبا رعایت قوانین ومقررات، امنیت را زینت بخش نوروز کنند.
نظر شما