پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۸ فروردین ۱۳۹۲، ۱۵:۰۲

جیم کری کتاب کودکانه‌اش را خودش چاپ می‌کند

جیم کری کتاب کودکانه‌اش را خودش چاپ می‌کند

بازیگر فیلم «طلوع بی‌نظیر یک ذهن بی‌عیب» و کارآگاه فیلم‌های «ایس ونتورا» یعنی جیم کری قصد دارد کتاب کودکی را که «رولند چطور می‌غلتد» نام دارد را خودش به دست چاپ بسپارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از هیت فیکس، کری در مصاحبه‌ای که با این سایت انجام داد گفت: می‌خواهم خودم کتاب را چاپ کنم، چون در حال حاضر وضع اینطور است و من هم با آن مشکلی ندارم.

او همچنین توضیح داد که کتاب درباره یک موج کوچک در دریاست که می‌ترسد زمانی که به ساحل برسد محو و نابود شود، ولی زمانی که به عقب می‌رود و به قلب اقیانوس می‌رسد متوجه می‌شود که خود بخشی از جریانی عظیم و باشکوه است.

کری در ادامه گفت که این کتاب کتابی ماوراءالطبیعی با طراحی‌هایی زیبا خواهد بود.

این ستاره معروف قصد دارد کتاب را در ماه سپتامبر منتشر کند. بنابر گزارش‌هایی کری این کتاب را برای نوه‌اش نوشته است.

کد خبر 2023606

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha