عبدالله علیخانی، پخشکننده فیلم "رژیم طلایی" در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد فروش این فیلم گفت: تاکنون در شهر تهران این فیلم به فروش حدود 97 میلیون تومان رسیده است.
وی درباره وضعیت فروش این فیلم در روزهای قبل ضمن ابراز امیدواری از بهتر شدن وضعیت استقبال مخاطبان از این اثر طنز خاطرنشان کرد: فروش "رژیم طلایی" در روزهای پس از تعطیلی یک روزه سینماها (پنجم فروردینماه) بهتر شده است.
بر اساس گفتههای علیخانی، "رژیم طلایی" در 14 سالن سینمای تهران و 20 شهرستان روی پرده رفته است که هنوز آمار فروشی از سینماهای شهرستانها در دست نیست.
و اما فیلم پرفروش "رسوایی" ساخته مسعود دهنمکی تا دیشب در کل کشور 820 میلیون تومان فروخته است. انیمیشن "تهران 1500 " اثری از بهرام عظیمی هم تا دیشب یعنی 7 فروردین ماه 430 میلیون تومان بلیت فروخته است.
"حوض نقاشی" ساخته مازیار میری نیز در همین فاصله زمانی 269 میلیون تومان در تهران فروخته است. فیلم "قاعده تصادف" ساخته بهنام بهزادی که دیرتر از دیگر فیلمهای نوروزی مجوز گرفت و تعداد سینماهای کمتری هم در اختیار دارد تا دیروز به فروش 70 میلیون تومانی دست یافته است.
نظر شما