پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۰ فروردین ۱۳۹۲، ۱۷:۱۴

در بیانیه دهمین کنگره ره آورد سرزمین نور اعلام شد:

باروت خیس آغازی ا‌ست در معرفی عروسک ‌ها با ظاهری خطرناک، اما باطنی فرسوده

 باروت خیس آغازی ا‌ست در معرفی عروسک ‌ها با ظاهری خطرناک، اما باطنی فرسوده

خرمشهر- خبرگزاری مهر: در بیانیه دهمین کنگره ره آورد سرزمین نور باروت خیس آغازی برای معرفی عروسک های با ظاهر خطرناک و قدرتمند اما باطنی نخ نما و فرسوده اعلام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در مراسم اختتامیه دهمین کنگره ره آورد سرزمین نور و اهدای جایزه بین ‌المللی باروت خیس بیانیه ای صادر شد.

در این بیانیه که توسط محمدیاشار نادری، دبیر دهمین کنگره ره آورد سرزمین نور قرائت شد، آمده است: همواره بودند فرمانروایانی که تمام جهان را  قلمرو حکومت خود می ‌پنداشتند، فرمانروایانی که با دستانی گسترده شرق و غرب زمین را با بلندپروازی ‌های رویایی خود تصرف می کردند و در مواردی نیز همه چیز بر وفق مراد از آب در می آمد و همه چیز دست به دست هم می‌ داد که حاکم خودکامه جهانگیر و جهاندار شود.

اما این روایت قرنها پیش است؛ دوره‌ای که جهل همچون سایه‌ ای رخوت ‌انگیز سرتاسر زمین را در برگرفته بود، مردم هیچ نمی ‌دانستند و این فرعونها بودند که می ‌تاختند و اسکندرها و ناپلئون ‌ها و هیتلرها؛ اکنون زمانه متحول شده است، جهان بدل به گوی شیشه ‌ای شده که هر رخدادی در آن می‌ گذرد در چشم به هم ‌زدنی توسط میلیاردها چشم رصد می ‌شود، زمانه آگاهی است و دانش، دیگر بازی عروسک ‌های خیمه شب‌ بازی ابر قدرتهای جهان برای کسی جلوه ‌‌گری نمی‌ کند.

این بیانیه می افزاید: دست ‌های نهان در پس این صحنه تاریک رخ نشان داده است؛ اکنون دیگر هرکسی سخنی به لب آورد، همه می ‌دانند مقصودش چیست؛ ابرقدرت‌ های شرق و غرب دیگر برای ما ابرقدرت نیستند، بلکه بدل به ابر و هاله‌ ای از توهم قدرت شده‌اند و زمانه به قدر کافی شرایطی را فراهم ساخته که عروسک ‌های خیمه شب ‌بازی دستشان را برای چشم بینندگان رو می‌کنند؛ تکرار این اشتباهات توهم قدرت را در نظر بینندگان واژگون ساخته و اکنون همه بینندگان می ‌دانند، آنکه بر فراز صحنه قدرت نمایی می‌کنند، تکه ‌هایی از پارچه و نخ‌ هایی کهنه و فرسوده هستند.

در ادامه بیانیه عنوان شده : این عروسک‌ ها در پس بازی‌ هایشان ناخواسته دست به افشاگری‌ هایی می‌زنند که حقایق را بیش از پیش در برابر دیدگان مردم می‌نهند، همان نخ ‌هایی که عروسک ‌ها را وادار به حرکت زندگی می ‌کنند، گاهی بدل می ‌شوند به طناب ‌های دار عروسک‌ ها و این پایان عمر آنهاست؛ این روز اکنون فرا رسیده، روزی که هویت و ماهیت واقعی عروسک‌ها آشکار شده است.

این بیانیه ادامه می دهد: باروت خیس آغازی ا‌ست در معرفی عروسک‌ ها با ظاهری خطرناک و قدرتمند، اما باطنی نخ ‌نما و فرسوده، عروسک‌ های قدرت پهلوانانی از جنس پنبه و پارچه، اما بسیار اغواگر و فریبا، القاکننده توهم قدرت و تسلط، باروت خیس کلکسیونی از این عروسک‌ها را گرداگرد هم می‌چیند و موزه‌ای را فراهم می‌آورد از آدم‌هایی که مدعی قدرت و سلطه‌اند، اما اکنون پس از اشتباهات سهوی خود دیگر برای ما بدل به کاریکاتوری مضحک شده‌اند، باروتی که خیس شود، اما همچنان دعوی قدرت و تهدید داشته باشد، کاریکاتوری بیش نیست.

در ادامه این بیانیه تصریح شده: جایزه باروت خیس به نمایندگی از مردم شریف ایران اسلامی، جسورانه دست به انتخاب و نمایش آدم‌های مضحکی می‌زند که همواره پوشالی بودنشان برای همه آشکار بوده و هست و این ماهیت هنگامی که آمیخته با خود باوری کاذبشان می‌شود، بدل به حماقت بی‌پایان می‌شود، باروت خیس با شعار «عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد» از همین لحظه موجودیت خود را به عنوان رسواکننده قدرتمندان بی‌چشم و گوش به مردم جهان اعلام می‌دارد، این به معنی تعریف و تمجید نیست؛ بلکه ماهیت سیاستمداران بیگانه است. عقل سلیم حکم می‌کند، باروتی که خیس شده باشد هرچند باروت است و به ظاهر خطرناک، اما هیچ خطری ندارد، چراکه تنها براده‌ای بی‌خاصیت و بی‌اثر از جنس کینه و بخل است.
 امسال این جایزه تعلق می‌گیرد به خانم میشل اوباما به خاطر پرده‌برداری رسمی از سرسپردگی مطلق هالیوود به کاخ سفید و اعلام رسوایی جایزه پوچ اسکار

کد خبر 2024264

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha