پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ فروردین ۱۳۹۲، ۱۵:۴۹

در تعطیلات نوروز انجام شد؛

مسافرت دریایی دو میلیون و 500 هزار گردشگر از طریق بنادر هرمزگان/ بازدید مسافران از بندر رجایی

مسافرت دریایی دو میلیون و 500 هزار گردشگر از طریق بنادر هرمزگان/ بازدید مسافران از بندر رجایی

بندرعباس - خبرگزاری مهر: در تعطیلات نوروزی سال جاری بیش از دو میلیون و 500 هزار نفر از گردشگران مسافرت دریایی را از طریق بنادر استان هرمزگان تجربه کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، با آغاز طرح ویژه نوروز که از 24 اسفند ماه سال قبل آغاز شده تا پایان نهم فروردین، بیش از دو میلیون و 500 هزار نفر از گردشگران، مسافرت دریایی را از بنادر استان هرمزگان تجربه کردند.

در طرح نوروزی امسال آمار ها، ورود و خروج دو میلیون و 546 هزار و 663 نفر را از بنادر مسافری استان هرمزگان نشان می دهند.

همچنین آمار جابجایی ورود و خروج خودرو نیز در این مدت به رقم 401 هزار و 699 دستگاه انواع خودرو رسیده است.

شایان ذکر است تعداد شناورهای مسافری ورودی و خروجی به بنادر مسافری استان از آغازطرح نوروزی تاکنون  19 هزار و 953 فروند اعلام شده است .

همچنین با آغاز طرح ویژه نوروز 92 همچون گذشته  برنامه ریزی های لازم جهت بازدید مسافران نوروزی از بندر شهید رجایی با حوزه های زیربط انجام پذیرفت تا مهمانان نوروزی ضمن بازدید از بخشهای مختلف بندر و آشنایی با نحوه تخلیه و بارگیری کالا، در جریان ظرفیتهای ایجاد شده، ادوات و امکانات دریایی و بندری و همچنین قوانین و کنوانسیونهای بین المللی در حوزه دریانوردی قرار گیرند.

انجام این مهم به حدی مورد استقبال قرار گرفت که از تاریخ اول فروردین 92 که اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان پذیرای هموطنان درمجتمع بندری شهید رجایی شد تا هشتم فروردین ماه تعداد پنج  هزارو 500 دستگاه انواع خودرو در قالب کاروان راهیان نور خلیج فارس، تورهای گردشگری و همچنین خودروهای شخصی از بندر شهید رجایی بازدید کردند.

گفتنی است میهمانان  نوروزی علاقه مند به صنعت دریانوردی همه روزه تا 17 فروردین ماه سال جاری می توانند با حضور در بندر شهید رجایی از ظرفیتها موجود در این بندر دیدن کنند.

کد خبر 2024550

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha